@Tokyo ,@saphira ,@Sindy,@Mila ,@DarkWoman ,@kuslarabenzer ,@StigmatA ,@Uur ,@Charismax ,@SiB ,@Warrior67
buyrun afiyet olsun..
,
buyrun afiyet olsun..
,Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
,Bir fincan kahve 10 kişi tam menzil işi oldu@Tokyo ,@saphira ,@Sindy,@Mila ,@DarkWoman ,@kuslarabenzer ,@StigmatA ,@Uur ,@Charismax ,@SiB ,@Warrior67
buyrun afiyet olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 2609,
Tek tek ikram ediyorum adı okunan kahvesini alıp gidiyor ondan tek fincan gibi görünüyorBir fincan kahve 10 kişi tam menzil işi oldu
Sağ olasın.
Tek tek ikram ediyorum adı okunan kahvesini alıp gidiyor ondan tek fincan gibi görünüyor
Sen toptan ikram edersin birgün de öyle içeriz
Seni tutan mı var yap senTabi ama bizde ayran yapılır 10 kişide döner o : ) tam yapılacak zaman zaten şimdiayrıca sünnet

@Tokyo ,@saphira ,@Sindy,@Mila ,@DarkWoman ,@kuslarabenzer ,@StigmatA ,@Uur ,@Charismax ,@SiB ,@Warrior67
buyrun afiyet olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 2609,
Bana bak tripli mülayim birşey değilTeşekkürler pozii

eline sağlık tatlımmm..
Sosyal mesafe yoksa bir ayrandan kim korkmuşSeni tutan mı var yap sen
Biz arkadaşlarla geliriz![]()
@Pozitivizm,
üüügggüüüüfffffffff missssss misssssssseline sağlık tatlımmm..
hemen yanına da ben kurabiye ikram edeyim..
![]()
off un kurabiyesine dayanamam çok teşekkür ederim ellerine sağlık, kalbimi 12 den vurdun..))
ne tarafa bakıyorumBana bak tripli mülayim birşey değil
Sen bilirsin ben nerden bileyimne tarafa bakıyorum
Ellerine sağlık uyuz pozii
bak diyen sensin nereye bakacağımı da sen biliceksin ! : ))Sen bilirsin ben nerden bileyim
Uyuzluğum üzerimde .)))
Ne kadar uzun cümleler kuruyosun üff sakin ol champ.bak diyen sensin nereye bakacağımı da sen biliceksin ! : ))
uyuzluk senin üzerinden hiç gitmiyor ki