He
Hepsini bitirdim deme sakin uur deme sakin bitirdimanca gelebildim Bn
![]()
Sen bir melek olduğun içinn senin payını ben her zaman saklıyorumm Sindyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He
Hepsini bitirdim deme sakin uur deme sakin bitirdimanca gelebildim Bn
![]()
Harikaaaaaaa cok tesekkur ederim herkese gunaydınlarrrrrr kahvaltı mukemmel kosun![]()
![]()
Afiyet olsun sıkı çalıştığınızı düşünüyorum haliyle kahvaltı yapmaya da hazırlamaya da insanin vakti kalmıyor bende sizin gibi değerli arkadaşlarıma jest yapmak.istedim..Harikaaaaaaa cok tesekkur ederim herkese gunaydınlarrrrrr kahvaltı mukemmel kosun![]()
![]()
Ayhh cokk centilmen bir beyfendisinSen bir melek olduğun içinn senin payını ben her zaman saklıyorumm Sindyyygel geeelll senin yerini ayırmıştım benn :d
her zaman ki halimmAyhh cokk centilmen bir beyfendisin![]()
.gif)
.gif)
Bulaşıkları ben hallederim çok da severim yani hiç sıkıntı etmeAa ne tatli, cok tesekkur ederim. Kalabalik kahvaltiya bayilirim
Bulasiklara bulasmadigim surece tabi![]()
Masayı kurduğum gibi kaldırmasını temizlemesini bilirim diyorsun pozii tebrikler : ))
O zaman bi kafamıza göre takılıyoruz bulaşıklar sende :d
@Tokyo ,@Xenophon @saphira @StigmatA ,@Uur ,@Sindy ,@SiB @Anka ,,@Mila ,@Charismax ,@kuslarabenzer ,@Zeyna ,@Lady ,@Brida ,@DarkWoman ,@RebeLLiouS ,@BoluBeyi ,@Cindy
Kahvaltı Zamanı..
Ekli dosyayı görüntüle 2768
sen ne yapacaksın peki ?
Profesyonel şekilde yemek yicek tabiki de![]()
önce yemeek sonra tabiki de yardım ederizzdaha neler.. azıcık yardım eder insan.. az önce kibar ve düşünceli dedim bir konuda.. bu yazı olmadı işteeee![]()
![]()
önce yemeek sonra tabiki de yardım ederizz)
Lütfeenn bana güvenebilirsin tabikiii sadece önce yemeeek sonra herşeyi yapabilirimbuna pek inanamıyorum ama hadi güveniyorum sana![]()