• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah

Gecen bi teyze safhasindaki akrabam telesatis reklaminda telefon görmüş. Iste telefonu pazarlayan adam tel şöyle guzel boyle guzel su ozelligi var bu fonksiyonu var falan neyse. Teyze de bakmış telefon isiklar altinda gicir gicir görünüyo. Bu hemen kaniyo güzelliğe ve meth'e tabi ve sipariş vermiş. Sonra kargo geliyo iste neyse bu kutuyu alıyor acmaya basliyo heyecanla.lan sonunda guzeline sahip oldum diye. Icinden o saatlerce övülen telefon cikacak diye bekliyo garibim tabii ki. Bi aciyo telefon dandigin alasi. Eine aliyo açayım diye zar zor aciliyo. Sim karti yerlestirmesi yarim saat surmus. Neyse telefon acilmis nihayetinde lakin arama yapmıyor sebeke cekmiyo sorunlu.
Yani diyeceğim hayatinizda oyle şekle semale güvenip kanmayin. Kutudan ne cikacagi belli olmaz. Hem cebinize hem akliniza zeval kalir...

@RuHuMDaKiöKüZ çok güzel bir anektod.. ilginç ama dün ben de kendimi bu hikayedeki teyze gibi hissettim, ne çabuk elimde patladı diye saatlerce kendime gelemedim. Sonrasında kendimi toparladım ve hayırlısı buymuş diyip geçtim.

Gecen bi teyze safhasindaki akrabam telesatis reklaminda telefon görmüş. Iste telefonu pazarlayan adam tel şöyle guzel boyle guzel su ozelligi var bu fonksiyonu var falan neyse. Teyze de bakmış telefon isiklar altinda gicir gicir görünüyo. Bu hemen kaniyo güzelliğe ve meth'e tabi ve sipariş vermiş. Sonra kargo geliyo iste neyse bu kutuyu alıyor acmaya basliyo heyecanla.lan sonunda guzeline sahip oldum diye. Icinden o saatlerce övülen telefon cikacak diye bekliyo garibim tabii ki. Bi aciyo telefon dandigin alasi. Eine aliyo açayım diye zar zor aciliyo. Sim karti yerlestirmesi yarim saat surmus. Neyse telefon acilmis nihayetinde lakin arama yapmıyor sebeke cekmiyo sorunlu.
Yani diyeceğim hayatinizda oyle şekle semale güvenip kanmayin. Kutudan ne cikacagi belli olmaz. Hem cebinize hem akliniza zeval kalir...
Görünüşe aldanıp kendi hayatınızı, zamanınızı heba etmeyin demenin başka yolu olsa gerek..
Görünüşte çok güzel, yakışıklı, cool ,konuşmaya başladıktan sonra tamamen fiyasko olabilir evet mantıklı??

Insan bu hikayedeki hangi taraf olduğundan iki taraf icin de eminse sorun yok guzel insanlar.

Güvenilir yerlerden alışverişyapsanıza ?

Bu akşam ki kahveniz bende olsun gençler ve kendini genç hissedenler :))

@Pozitivizm @Tokyo @Sindy @Cindy @saphira @Şüheda @bjorn @Sezen @Satürn @StigmatA @Satürn @-Ruhefza-

dibek-kahvesi-nasil-yapilir-one-cikan.jpg

Geri