• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öhömm öhömmm :D sevgili forum üyeleri :D benim dadlum gıymatlık patroncum biricigim daha cok şımartayım da attan düsüp eşege binmeyeyim diye böyle havalandırayım az biricik patronumu :D
LibertA artık bende kıpkırmızı bir admine olarak ayagını denk almanı öneririm :D
MonteKristo cum FulyA cım sesimi nihayet duydular Hifa olaki size biri kafa tutarsa korkmayın artık yan bakanı dügümlerim :D hemen bana gelin :D ayyyy totom havada omuzlarım hindi gibi kabardı bu koltuk ne hoş bişeymiş :D kırmızıda bana yakıştı ha ayyyyyyyyyyyy sefam olsun :D

VrXMEv.png

Bende diyorum ne diyor bu :D Geçmişine bi bakayım dedim o da ne!... Kelebekler bile daha uzun yaşıyor :D@mum bu arkadaşı megaforum tarihinden en hızlı gelip geçen yönetici olarak ekle! :D

Duydular da ne yaptılar sezencim yetki verdiler mi ?

VrXMEv.png

Bende diyorum ne diyor bu :D Geçmişine bi bakayım dedim o da ne!... Kelebekler bile daha uzun yaşıyor :D@mum bu arkadaşı megaforum tarihinden en hızlı gelip geçen yönetici olarak ekle! :D

Admin oldum mu oldum hızını napcan kıskanccccccccccc:f6:

FulyA cım gün görmemiş hacıya çevirdi beni StigmatA :D hevesim kursagımda kaldı :D

haha LibertA Sezen bizim gönlümüzün admini:) söz 23 nisanda bir kez daha yapıcam hemde bu sefer 1 saatliğine:)

Geri