- Forum Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay
Eline sağlık canım ? @Pozitivizm
Çok güzel görünüyor ?
Çok güzel görünüyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afiyet olsun canım soğumadan yediğin iyi oldu??Günaydın canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık ? ilk ben alım
Afiyet olsun şef, sızın tarladan domates yakışırdı böreğin yanına ama yok??oh yarasın eline sağlık
Afiyet olsun canım kesim işlemini @Sezen e bıraktım ama gelmedi artık kopartarak yeriz???eline saglik cnm tssklrr tatlim :*)
Canım afiyet olsun bal olsun kilo olmasın???Eline sağlık canım ? @Pozitivizm
Çok güzel görünüyor ?
Ya ışte benim arkadaşım@Tokyo ,@Sezen ,@StigmatA ,@Escobar ,@Sindy ,@Satürn ,@ırmak ,@Uur
Ekli dosyayı görüntüle 7308
Ekli dosyayı görüntüle 7309
Buyrun afiyet olsun?

.gif)
.gif)
Rica ederim canım benim için zevktiYa ışte benim arkadaşımher elinde bin marifet. Teşekkürler canım benim
![]()
.gif)
Ne kesiyoruz karı kız mıAfiyet olsun canım kesim işlemini @Sezen e bıraktım ama gelmedi artık kopartarak yeriz???
Oh oh beni o böreğin ortasında öldürsünler@Tokyo ,@Sezen ,@StigmatA ,@Escobar ,@Sindy ,@Satürn ,@ırmak ,@Uur
Buyrun afiyet olsun?
Sen önce böreği keseceksin,sonrasında hatun keseriz??Ne kesiyoruz karı kız mı![]()
Seni niye öldürüyorlar burada ben dururken???Oh oh beni o böreğin ortasında öldürsünler![]()
@Tokyo ,@Sezen ,@StigmatA ,@Escobar ,@Sindy ,@Satürn ,@ırmak ,@Uur
Buyrun afiyet olsun?