• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buka asıl sen temiz bir sopa istiyon :D abimden pogaca börek isticene elinin hamuruyla kalk yap bize :D

Sen neden yapmıyorsun Sezen cim? Hep ye ye nereye kadar? Şöyle mükellef bir sofra hazırlasan da hünerlerini görsek :D

Buka ortalıkta göremeyince sana hazırlatmadım, ama hemen telafi ediyorum, Afiyetler olsun

VREOsm.png
Ah çok teşekkür ederim Abicim :rolleyes: sende olmasan aç kalacağım :D

abi toplayalım masayı hemen hem kaçak hemde bak bak mükellef sofraya cagırıyon daltonu :D köşede kuru ekmek peynir yesin tek ayak üstünde :D

Ne kadan acımasızsın sen yaa :s61:

StigmatA sen 30 ayda ancak Herkül abim gibi fit olabilirsin:D onun için yorma kendini sen baglava dilimlerini kasına değil midene indir:D allam yarabbi yemiş yemiş homidi gırtlak şöbiyet gibi olmuş göbiş sonra 30 günde baklava de:D
Herkül abi acil sırtını kaşı ya da kursun döktür nazar edecek bu forumcular sana:D

Sen neden yapmıyorsun Sezen cim? Hep ye ye nereye kadar? Şöyle mükellef bir sofra hazırlasan da hünerlerini görsek :D

Ah çok teşekkür ederim Abicim :rolleyes: sende olmasan aç kalacağım :D

Ne kadan acımasızsın sen yaa :s61:

Genç kızlar varken yaşlılara iş mi düşer :f2: evlendirsek yok demezler ama iş tutma olunca papuç teki kadar dil var maşallah :s95:

Pisadam öyle deme ben sabahlamıyorum erken uyuduğum ıcın erken uyanıyorum erken uyanınca parmaklarımı açmak ıcın sey ettırıyorum hareket ((,

bende çalışıyorum hem 2 gundur kaçıyorum ısten sızınle ılgılenıyorum kıymetımı bılın soluğu burada alıyorsam kıne ben ((: yoğun hatunum bende aynı sen gıbım ? yoğun ınsanlarız para lazım calısmak lazım ? (,

Sonunda Sezen kameralara yakalandı:D Kamera lara yakalanınca büyük bir şok yaşayan Sezen ne yapacağını şaşırdı!!! :D

işte karşınızda Sezen :D
hqdefault.jpg

LibertA çok fotojenik çıkmışım ama dimi be abi allahıysen dogru de böyle güzellik forumda kimde var hı :D

StigmatA uyuma bahar geldi :D forumdakileri topla uludag a piknige götür bizi :D al şöyle 6-7 kilo et uffss mangal yapak :D

Genç kızlar varken yaşlılara iş mi düşer :f2: evlendirsek yok demezler ama iş tutma olunca papuç teki kadar dil var maşallah :s95:

Evlendirilmeye de yok diyorum ben onu ne yapacağız sevgili Sezoşum? :D

Sonunda Sezen kameralara yakalandı:D Kamera lara yakalanınca büyük bir şok yaşayan Sezen ne yapacağını şaşırdı!!! :D

işte karşınızda Sezen :D
hqdefault.jpg

Abi ödüm koptu ya :eek::eek::s61: yapılmaz bu ama :/ şu saatte ..
nasıl uyuyacam ben yaa :f34:

Evlendirilmeye de yok diyorum ben onu ne yapacağız sevgili Sezoşum? :D

Abi ödüm koptu ya :eek::eek::s61: yapılmaz bu ama :/ şu saatte ..
nasıl uyuyacam ben yaa :f34:

Işte toz konduramadiğin insanı gör abine öne gore cephe al! :D

Geri