• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MegaForum Sohbet Köşesi

hahah tmm okan abiyide çağırın kırışalım onunla:D

StigmatA demedim mi kızlara bir göz kıprmam yeter hepsi sofrayı görünce tepenize biencek :D aha Okan abiye desen zıkkımın kökünü yiyesinler Cem der :D

haha yok yok bonkördür:D

fena fena aklım yemek işlerine zehir gibi çalısır :D madem ısrar ediyorsun hadi beni uludagda öglenede mangala götür bari :D StigmatA sırf çok ısrar ediyorsun onun icin yoksa LibertA abeyyy her gün dürüm getireyim diye yalvarıyo bana ben kıyamıyom masraf olmasın diye :D

Yalvar sana bol kokoreçli dürüm alacam. :D söz. :)

Az sabredin Sezen
Kurban'da kendi keseceğim 2 adet kuzu bağırsakları ile yapıp Afiyetle yeriz.
Size kalmazsa Fotosunu yollarım :s4::s41::s87:

Herkül abi gogoreci en vitamini bol yerinden StigmatA ve LibertA ya özel yerinden ayır abi:D ben kuşbaşı mangalda et yerim:D

haha ohh yarasınn

Ben kendi keseceğim kuzunun kendim temizleyeceğim yerlerinden yapıp sizlere sunacağım, temizlik ve lezzet Garantili. Yıllardır her bayram tekrar eder, şimdiye kadar hiç bir şikayet gelmedi.

kokorec-resmi.jpg

ahh bi bilsen tadını:D

Geri