• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MegaForum Sohbet Köşesi

Forum

#megaforum#
MFC Üyesi
MFC Puanı
1
Tüm sohbetlerinizi bu konu altında yapabilirsiniz.
İyi sohbetler.. :smile:

Bugünde medyadaki haberler ne kadar iç açıcı

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çözücem çözücem az kaldı :f31:

Eeee zaten var megaforum sohbet
Bu ne şimdi?

Sordum ortaya cevap verir umarım yapan kişi
Valla cnaim benim bildigim guncel.olmayan arkalarda kalan konular silinr yeniden acilir. Ama cooulumsu en aktif konularida silmis. En guncel ve aktif konularin silinmesi dun bizide kizdirdi ve sasirtti.
Eski aktif olmayanlar silinir ama hergün yorum yapilan konular silinmeseydi keske.

Valla cnaim benim bildigim guncel.olmayan arkalarda kalan konular silinr yeniden acilir. Ama cooulumsu en aktif konularida silmis. En guncel ve aktif konularin silinmesi dun bizide kizdirdi ve sasirtti.
Eski aktif olmayanlar silinir ama hergün yorum yapilan konular silinmeseydi keske.

İşte onu diyorum megaforum zaten aktif bi konuydu bu konunun açılmasına şaşırdım

Ya arkadaşlar tamam üzerime gelmeyin daha fazla.. :smile:
Kötü bir şey yaptığım yok. Sohbet etmek istiyorsanız konu işte bol bol ediniz. ^^

şşşş tamam sakin erkekler bayanlar :)

Gül sabah kahvaltıyı ismarlayacan mı 11 de bandırma merkezdeyim ;d

Geri