• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkül abi yede yat pogacası sonra bize yuvarlanda git seluliti olarak döner valla :D abowww dünya spor yapiyom birde yersem bu saate kurbanlık camış gibi olurum:D benim hakkımı Pisadam ile LibertA ya paylaştır :D ilk kez onlara faydam dokunsun :D paylaşımcılık ruhumda var bak ne kadar melek gibi hatunum ben ya :D

Herkül abi yede yat pogacası sonra bize yuvarlanda git seluliti olarak döner valla :D abowww dünya spor yapiyom birde yersem bu saate kurbanlık camış gibi olurum:D benim hakkımı Pisadam ile LibertA ya paylaştır :D ilk kez onlara faydam dokunsun :D paylaşımcılık ruhumda var bak ne kadar melek gibi hatunum ben ya :D

Bir daha ki sefer sabah poğaçası verelim sizlere, :p

Herkül abi sen gel yeter pogoca yemese kde olur dadluşum abişim :)

nWnGN5.jpg

Sezen StigmatA Pisadam Gülbe Şeker LibertA Alaska ve diğer online MegaForumcular acıkanlar gelsin Sıcak sıcak poğaçalar ve Çaylar​

Valla çaya hayır diyemem teşekkürler abi.

Alaska frigo anca beleş olunca gel yoksa sesin cıkmasın dimi :p

evet takip ediyorum tabi :D çok gördük yaparım diyenleri icraat gerek bize cooo admincim :p

ben zaten yapıyorum evde kalan kızlar yapsın puan vercem ben :D

görünce dayanamazsınız yer yer şüşko forum kızları olursunuz diye göstermiyom :D

tabi ye homidi gırtlak sonra diyetteyim de :D

Geri