• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bL5aDY.jpg

Sezen nerelerdesin, Diyet sofran hazır hadi bekletme :u21:
Hepsini bitirirsen hiç kilo almazmışsın

MF Ailesi olarak görüşme ayarlansin da goruselim :) sayin Burak bey... Böyle uzak uzak olmuyor yani en azindan bir adim atılsın insanlarin guveni artsin dusuncem budur..

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MF Ailesi olarak görüşme ayarlansin da goruselim :) sayin Burak bey... Böyle uzak uzak olmuyor yani en azindan bir adim atılsın insanlarin guveni artsin dusuncem budur..

Güzel fikir Fatma cım. Konyada buluşalım. Ne demiş Mevlana ne olursan ol gel :D burağı da Pisadam dürtelim. :rolleyes:

Güzel fikir Fatma cım. Konyada buluşalım. Ne demiş Mevlana ne olursan ol gel :D burağı da Pisadam dürtelim. :rolleyes:
Maksat bir araya gelmektir. Mekan onemli olmamali. Ne guzel yurekler bir araya gelecektir. Burak organize etsin durt gulum durt [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Maksat bir araya gelmektir. Mekan onemli olmamali. Ne guzel yurekler bir araya gelecektir. Burak organize etsin durt gulum durt [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Cansın sen :s26: :)
tamam dur dürtim Pisadam Pisadam @Pis :s58:
anca gece görür bu ben diyim

LibertA 3 aylık emekli maaşını almışsın sana gözlerim $ bakıyo nedense:D

Oo NaZzZ hoşgeldin.
seni buralarda yeniden görmek güzel. :)

Oo NaZzZ hoşgeldin.
seni buralarda görmek yeniden görmek güzel. :)

Hoşgeldin NaZzZ

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri