• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağlam bir konu yokmu.. konuşalım iki üfürelim mangalda kül koymayalım...

Herkül bileydimmm kaçırırmıydım lehmacunları:u1: ben ne bahtsız bedeviyim ya:s67:

Herkül bileydimmm kaçırırmıydım lehmacunları:u1: ben ne bahtsız bedeviyim ya:s67:

Kafam 1 milyon zaten bide senin zırlamanı çekemem! :D
emzik2.jpg

LibertA fenelbacceli bu daha cok zırlarım :D kuş takımınınkini istemem ben :D aslan olsun susarım :D

Herkül abiiiiiiiii gel gel sarısınım gel senin sarıııııııııı süper modlugunu kutlamamız gerek bence şampanya patlatak:f10: abi hayırlı olsun en cok yetki sana yakısıyor :s70: kimse duymasın kem gözlerden korusunnn Allahımmm :D hele LibertA ile Alaska nın gözü fena deger mazallah :D

ya Allah benimmmmmmm cezamı vermesin ben bu konuyu nasıl atlamışım :D
dırınııı dırınnnn konu """""StyLe Nick hk.""""" StigmatA ölümü öb bu niki bana ver :D LibertA nınn adına banka kredisi yine cekerim forumu dolandırıp :D
bu nik benim olmalı ! kesinlikle ay fena heyecanlandım :D

ya Allah benimmmmmmm cezamı vermesin ben bu konuyu nasıl atlamışım :D
dırınııı dırınnnn konu """""StyLe Nick hk.""""" StigmatA ölümü öb bu niki bana ver :D LibertA nınn adına banka kredisi yine cekerim forumu dolandırıp :D
bu nik benim olmalı ! kesinlikle ay fena heyecanlandım :D

Nickle kredi veren o gerzek bankayı bul bana beraber gidelim. :D

para konusu olunca şıp diye damladın bakıyorum da LibertA :D

ne paragöz çıktın sen :D

Herkül abiiiiiiiii gel gel sarısınım gel senin sarıııııııııı süper modlugunu kutlamamız gerek bence şampanya patlatak:f10: abi hayırlı olsun en cok yetki sana yakısıyor :s70: kimse duymasın kem gözlerden korusunnn Allahımmm :D hele LibertA ile Alaska nın gözü fena deger mazallah :D

benim kimsenin yetkisinde gözüm yok bi kere :D
senin var ama :f26:

Geri