• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LibertA helvam bogazında kalsın şansına küs basıma bişey gelemdi :D
ay Alaska noldu gıs sana benim gözüm mü degdi :D keşke benim olsa yetkisi de demedim ama :D anladılar sonunda çalısmadıgını yönetim sizi kutluyorum yaşlananı cekin kızaga darısı LibertA nın basına :D ayyy LeGoLaS ve Alaska dan sonra LibertA da emekli olursa EMEKLİLER KAVESİ açarlar burada :D

ay Alaska noldu gıs sana benim gözüm mü degdi :D keşke benim olsa yetkisi de demedim ama :D anladılar sonunda çalısmadıgını yönetim sizi kutluyorum yaşlananı cekin kızaga darısı LibertA nın basına :D ayyy LeGoLaS ve Alaska dan sonra LibertA da emekli olursa EMEKLİLER KAVESİ açarlar burada :D

Yok kız ben kendi istegimle ayrıldım yoruldum artık benden gecti.
versinler sana :D hahahah

verin gazı yaksın Sezen yıksın sezen sonrada Pisadam beni dügümlesin :D

Sen açmazsan açılmaz :) Sorun sende hayatta değil! :D

Bende bana gizliden bir mesaj verilmeye çalışılıyor sanıyorum :D Tabiki sorun bende. Sorun benim sorunum.. Hayata ne :s43: :D

Ay hoşgeldin. Bir daha haber vermeden gitme :D
Okan abi emekli olursa bize sarar iyice bence böyle kalmalı :p

Buka Oki abim huysuz emekli olursa hec cekilmez :D ismini etiketlemeden yazacam daha güzel gıybet oluyor böyle :D

Buka yok gıs yaşlandı ben onun bütün kirli çamasırı döksem bir sürü gıybetini yapsam ruhu duymaz :D

Gerçekten mi Sezen :D Yapsana bi anlat neler oluyor? :D Abimiz ne kadar çapkın bilelim bizde :p

Geri