• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerine saglık @Herkül abi seviyorum seni dedoşum:s18:

Her zaman Sezen sende seviliyorsun....

Hep @Sezen davet ediliyor sanki, @Herkül bizde varız buralarda ama

mtUFhj.png

Elder sanada hazır, afiyetle buyur

Oooooo Herkül siz böyle davet ederseniz ben hiç gitmem burada, Teşekkürler ellerine sağlık....

napıorsunuz degerlı yratılmıs ınsan ırkı (: kıyamam sıze cok kucuk gorunuyorsunuz burada hayırlı kanddıllerınız olsun camıye beyler kızlar sızde kalkın kırın dızlerınızı xcvcvbcvbnvbn chat chut kırtarmıcak sızı xcvbcvbvnv ((:

benı sevıyormsunuz ? ((:

Pisadam kandıl sımıtlerımızı dağıtsan paşam ?

Insanı sevmek icin tatlı dilli olmasi lazim. Rencide eden, küçük goren olmamali insan desem mi bilemedim ama yine de Rabbimin yarattigi oldugunuz icin diyelim.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9qLxkT.jpg

Herkül Sezen ve şuan Megarum'da bulunan Herkes davetlidir, her zaman hazıra konmak yok bizim elimizden de birşeyler gelir evvelallah

Elder sabah sabah uyuyan insanlara neden ezyet ediyon sen ? Misal ben yatakdan kalkmadim ve karnim ac ? Uyumayi dusunuyordum ? Rejimdeyim belkide ?

Elder Cok yanlis yapiyorsun bak alistiriyorsun milleti keza ben o tabakla hayatta doymam (:

Geri