• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9qLxkT.jpg

Herkül Sezen ve şuan Megarum'da bulunan Herkes davetlidir, her zaman hazıra konmak yok bizim elimizden de birşeyler gelir evvelallah

Teşekkürler, valla daha kahvaltı yapmamıştım , çok iyi oldu...

Elder evet ama misal sabah ise giderken 2 yumurta süt beyaz peyniri cok seviyorum birdem sonra. Tam tahıl ekmekden 3 4 dilim sonra zeytini aramiyorum cok öglen yemegine kadar açıkmamam lazım psikolojim bozuluyor sonram (: sen en iyisi bana kiymali börek ısmarla ((((,

Elder evet ama misal sabah ise giderken 2 yumurta süt beyaz peyniri cok seviyorum birdem sonra. Tam tahıl ekmekden 3 4 dilim sonra zeytini aramiyorum cok öglen yemegine kadar açıkmamam lazım psikolojim bozuluyor sonram (: sen en iyisi bana kiymali börek ısmarla ((((,

kfuU7Q.jpg

Şimdilik bununla idare et, yetmezse bir tepsi yollarım :s86:

Elder (, böreği verdin kaçtın ? korkma korkma tamam yemıcem cok . xcvcvbvnbv ?

way way Elder döktürmüşsün kopyala- yapıştırın eline saglık :D

Sezen senden bırey gormedık ? açız hep açız bız ? xcvcvbcbvnvn (: Elder re desem kopyalama yapıştırma börek ıstıyorum al gel xcvvcb adam kaçtı allama daha foruma gırmez belkım? kotu durum

Sezen senden bırey gormedık ? açız hep açız bız ? xcvcvbcbvnvn (: Elder re desem kopyalama yapıştırma börek ıstıyorum al gel xcvvcb adam kaçtı allama daha foruma gırmez belkım? kotu durum

benden bişey mi öhöö ben zaten tooktum :D yemenin yedirmesi vardı dimi birde :D kahvaltı ile basladı börek derken adamı forumdan kaçırdık :D

ne ya börek onun ıcın bırsey mı ? pastaneyı satın alır sızın ıcın xcvxbcvnbvbnbm demı StigmatA (((((: buda tr çapında

Mega Pastanesı acabılır ? mantıklı aslında güzele bır ısın iş yapar ?

pastanenin beleşcisi cok olur :D basta ben :D

Bizde Kopyala-Yapıştır yok, hepsi el emeği göz nuru... Dünden kalma börek vardı onu verdim :s8::)

Geri