• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elder de para var gıbı Herkül den azcıkda alırız ponçik bır kedı alabılırız :P cbcvbcvbvnbvb

Bizim gönlümüz zengin Dem, elimizden ne gelebilirse yaparız. Herkül dede ise bildiğim kadarıyla emekli ama bizden zengindir... Bak şimdi kapının önünden geçen bir kedi yakaladım senin olsun :s8:

ZVqbGL.gif

((((: yaw kedi cikler kaçıyor benden ? çok dehşet bır hayvan ya muhteşem bır yaratılış var suna bak ? kıyamam (: emek lı oldumu Herkül devlet habıre onların maaşına zam yapıyor zaten doğru ? Herkül sesı çıkmıyor yalnız ? ((:

Elder StigmatA LeGoLaS Hunter ve dıger arkadaşlar sızın emeklılıgınıze neka var ? ((:

bana daha çok varda Herkül mustafa abi bir dede olarak torunların gönlünü yap al bir siyam kedisi şu kıza :)

kedim olsun 1000 tırılyon borcum olsun umrumda olmaz (((((: yeap cok garıbım cıdden pis fakır dem ?

@Elder de para var gıbı @Herkül den azcıkda alırız ponçik bır kedı alabılırız :P cbcvbcvbvnbvb

Bizim gönlümüz zengin @Dem, elimizden ne gelebilirse yaparız. @Herkül dede ise bildiğim kadarıyla emekli ama bizden zengindir... Bak şimdi kapının önünden geçen bir kedi yakaladım senin olsun :s8:

ZVqbGL.gif
Elder sende aceleyle bulduğunu tutmuşsun, akıllısını maşallah...

z5ok3k.gif

Dem sen yeterki iste hemen aldım bile, alt komşu Petshop da, hemde çok akıllısından...

mihihihhhi ((((: seslı kahkayı patlattım bu arada en sondakı kedı dehşet bısı ? cokd zekı aynı ben gıbım (((: cvcvbcvnvbn oyy sabahlar olmasın bana benziyor sankı ? ((((((((: oda bılgısayar kullanıyor Herkül ? (((((:

Sadece biraz aç kalmış hepsi o, çok akıllı zaten yalıyo yutmuyo kerata...:s76:

Sen akıllısını istedin Dem sana arkadaş olur hemde, hepsi birarada....

Ha ben 2006 yılından beri emekli zümresi içinde bulunan biriyim, evet torunla günleri geçiriyorum....

Geri