• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen em3kli ol o zaman goruscez (((: cimrilik iyi bisi degil hem parayi mezarami goturcen ? Ben gibi arkadas bulmussunda hdhdhdhdhdhd ?

Sen em3kli ol o zaman goruscez (((: cimrilik iyi bisi degil hem parayi mezarami goturcen ? Ben gibi arkadas bulmussunda hdhdhdhdhdhd ?

ben 25 sene sabah 8 akşam 5 alışıcam sonra sana yediricem mezarıma gömsünler daha iyi paramı :D

ALLAH seni affetsin + amin ((; cem olsa tum mal varligini ustume yapmisti ((((, dostlugunuzun muhabettine cidden doyum olmuyor ama ben uyku moduna geceyim sabah iş var 4 gundur yan gelip yatiyorum (: gorusuz ins ne zaman gelirsem arrtikin

Ben geldim ama gidiyorum uslu duruyorsunuz demi ? Hdhdhdjdh isten geldim cok yorgunum Elder aksam yem3gi StigmatA turk kahvesi yapmasini biliyon sen yoksam yok ?

Ben geldim ama gidiyorum uslu duruyorsunuz demi ? Hdhdhdjdh isten geldim cok yorgunum Elder aksam yem3gi StigmatA turk kahvesi yapmasini biliyon sen yoksam yok ?

SRxYRC.jpg

Dem bu saatten sonra fazla ağır yemek olmaz, bununla idare ediver...

belini kırarsak nasıl kalkacak :D ay iğrenc espiriydi kabul :D

Günaydınlar herkese evden cıkmadan söyle bir bakınayım dedim ne var ne yok gibisinden şimdi çıkayım yürüyüşümü yapayım :)

Geri