• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

50 - 100 bin tl ye hayır diyeceğini zannetmiyorum. :D

Parami o ay ? (((; @ bak kiynetimi bilin geberiyorum yorgunlukdan sirf arkadaslik bagini guclendirmek adina giriyorum buraya parmaklarim agriyor yoksa cidden kiymetimi bilin ? B3n gibi insan bulamazsiniz ?

Parami o ay ? (((; @ bak kiynetimi bilin geberiyorum yorgunlukdan sirf arkadaslik bagini guclendirmek adina giriyorum buraya parmaklarim agriyor yoksa cidden kiymetimi bilin ? B3n gibi insan bulamazsiniz ?

iyi ki varsınız. teşekkürler. Yorgunsanız dinlenin kendinize acı çektirmeyin.

Dem ,işte StigmatA inşaat temelinde bulduğu paralar ile Selfi yapmış. Hepsini harcamadan hemen iste

KqP9k2.jpg

Mihihihihi ((((: ay o kadar param olsa sizi tanimam jdjdjfjfjfjfj (((((((((: para cok pis birsey ... insanlarda pislik dunya cok kirl3ndi cok ...

Hahah Elder okadar parayı bulsam siz beni zor bulursunuz burdaa:)) Dem çaluş kazan allah allah:p

Zaten şüpheleniyorum gündüz parayı yemek için kayboluyon, para bitince akşam Foruma dönüyon sanki :D:D:D StigmatA

Haha ne esicen tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı:)

Geri