• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pisadam mubarek insan sen napiyorsun 2 kelam edek isi gucu birak ? Deger veren insanlari kaybetmemek lazim ? @ StigmatA 23 nisanda calistin mi yoksam yok ? Herkül sen napiyorsun oralarda Sezen seni çok özledik ?

StigmatA oyle deme kuzu hayvanların bızden daha zekı olduğunu heryerde goruyoruz ama hayvanlaşmış ınsanlarda bu ıse yaramıyor ? Elder ben çok acıktımdı ? cıdden geberik durumdayım (: Hunter sigara kullanıyormsunuz ? Herkül ellerinden kahve ıcerız sonra varya mıs mıs ? ((:

Pisadam a kahve verırmsınız .... az insanlık gorsun xcvvcbvnvbn

@StigmatA oyle deme kuzu hayvanların bızden daha zekı olduğunu heryerde goruyoruz ama hayvanlaşmış ınsanlarda bu ıse yaramıyor ? @Elder ben çok acıktımdı ? cıdden geberik durumdayım (: @Hunter sigara kullanıyormsunuz ? @Herkül ellerinden kahve ıcerız sonra varya mıs mıs ? ((:

@Pisadam a kahve verırmsınız .... az insanlık gorsun xcvvcbvnvbn

. Dem Pisadam buyrun Afiyetler olsun, torun oyun oynadığından hemen cevap veremiyorum.. :D

HOWdcn.jpg

StigmatA oyle deme kuzu hayvanların bızden daha zekı olduğunu heryerde goruyoruz ama hayvanlaşmış ınsanlarda bu ıse yaramıyor ? Elder ben çok acıktımdı ? cıdden geberik durumdayım (: Hunter sigara kullanıyormsunuz ? Herkül ellerinden kahve ıcerız sonra varya mıs mıs ? ((:

Amanin Dem acıkmış hemen bi arasıcak yapalım, Afiyetle

AHN9ER.png

Maşallah herkesten bir isteğin olmuş :) Bu aralar sabahlara kadar uyanık kalıyorum ve ben sabaha kadar bol bol kahve içtim teşekkür ederim.

Şunuda demeden edemicem Dem'cim yorumlarındaki o dip çizgiyi korumanı rica ediyorum, lütfen!

Maşallah herkesten bir isteğin olmuş :) Bu aralar sabahlara kadar uyanık kalıyorum ve ben sabaha kadar bol bol kahve içtim teşekkür ederim.

Şunuda demeden edemicem Dem'cim yorumlarındaki o dip çizgiyi korumanı rica ediyorum, lütfen!

Afiyet olsun sana fazlada icme saglina dikkat etmelisin .. sen iste tabisi kisitlicam ((, herk3s demiyelim sonuc ibari ile size nebzesi dahi olsa kiymet veriyorum bu illa sizi cok aman aman tanimam gerektigi anlamina gelmiyor ? Sevmek deger vermek insan ayrimi gerektirmiyor ? Anladin beni ? Anladigini dusunuyorum keza az ve oz olarak size naz niyazinda yaklasiyorum ? Herhangi bir amac ve fesatlik gutmeden saygilarla Pisadam bey ..

Eskiden kullandım ama artık kullanmıyorum, ya sen?

Geri