• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
StigmatA sıcakdan erıdın demı ? (((((;

napıyorsunuz cemaat ele ele

Bezelye masalalh sıgara kap gel ozledım senınle sıgara ıcmeyı @Scropion da yeme ıcme Elder ıyıydı .. alıştım oyle ele ele

Sezen kucuk poncıgım benım ? yuregımın en ucra koselerıne bastırıyım senı gel ln

LibertA anladım kı sana seslenmeden olmuyor xcvcxbvnvbnbm (((:

napıyorsunuz ya derdınız ne sızın ?

Hemmen :sigara

Bezelye kurban olsun duruşlarına kızlar senın xvxcvbcvn ((((((: paşam benım

hıc benı özleyen den varmı dıye merak etme sen xvxcvxcbcvbcb sesın soluğun çıkmıyor calsıyorsun anladım tamam da ne yane ? yok ya

Trip atasım geldı kırılganlıgm uzerımde

Herkül melegım hıc yedırıp ıcırmıyorsun ramazandaki gıbı bızı açız ac xxcvxcbcvbcb

Herkül melegım hıc yedırıp ıcırmıyorsun ramazandaki gıbı bızı açız ac xxcvxcbcvbcb

unDnpk.jpg
ILJjn4.jpg

Afiyet olsun Dem

Bezelye kurban olsun duruşlarına kızlar senın xvxcvbcvn ((((((: paşam benım

hıc benı özleyen den varmı dıye merak etme sen xvxcvxcbcvbcb sesın soluğun çıkmıyor calsıyorsun anladım tamam da ne yane ? yok ya

Trip atasım geldı kırılganlıgm uzerımde

Bakalım ayın 23 ü bir gelsin de hele :sigara dua et bana :sigara

Bezelye 23 de ne olacak paşam hayırdır ((: dua etmek sıkıntı degıl kabul olması onemlı tabe ((((;

Eli bol olanlarda bugün Scorpion :s60:
Şu sofraya doluşmaları lazımdı ama ne oldu ki bu insana davetlere de icabet etmez oldular :D

Yaaa orda ortadakiii tiriliçeee mi yaaa çok severim :$

Geri