• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sehri_Ask
Serdar hocam nerelerdesin...
Uğra da
Venia sen nerdesi kaçak :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Sehri_Ask
Serdar hocam nerelerdesin...
Uğra da
Venia sen nerdesi kaçak :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Yazdığın sayfanın ilk başındaki örnekten de görüldüğü üzere yine bazı şeyler eskiye dönmeye başladı dostum. Selam verip hâl hatır sormayı büyük birşey sanan arkadaşlar var. O yüzden de sessiz kalıp, sohbet ettiklerimle özelden yazışmayı tercih ediyorum :)

Yazdığın sayfanın ilk başındaki örnekten de görüldüğü üzere yine bazı şeyler eskiye dönmeye başladı dostum. Selam verip hâl hatır sormayı büyük birşey sanan arkadaşlar var. O yüzden de sessiz kalıp, sohbet ettiklerimle özelden yazışmayı tercih ediyorum :)
Kaç gündür yurtdışındaydım. Döndüm.
İnşallah o döngüyü kıracağız.

Bilgi - İnanç - Eylem

Kaç gündür yurtdışındaydım. Döndüm.
İnşallah o döngüyü kıracağız.

Bilgi - İnanç - Eylem

Valla dostum ben 10 sene öncesindeki samimiyeti aradığım için, artık hiçbir zaman beni tatmin edecek seviyeye gelmeyeceği kesindir.
Gerek yok zaten boşver. Bak geldiğimde sen yazıyorsun, yazan 3-4 kişi daha var. Yeterli :)

Valla dostum ben 10 sene öncesindeki samimiyeti aradığım için, artık hiçbir zaman beni tatmin edecek seviyeye gelmeyeceği kesindir.

Gerek yok zaten boşver. Bak geldiğimde sen yazıyorsun, yazan 3-4 kişi daha var. Yeterli :)
Elbetteki o günler gibi olmaz ama enazından biraz hareket lazım taze kan yeni ieyler lazım :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri