@saphira @Pozitivizm @Sindy @DarkWoman @Tokyo @Lady @Zeyna @Düş Bozumu @StigmatA
hadi Kahvaltıya buyrun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Nuuurrr iyiyim sağol sen nasılsın napıyorsunn kinasılsın fatihhhhhh![]()

Bugünde mukemmel bir kahvalti teşekkürler uur![]()
@saphira @Pozitivizm @Sindy @DarkWoman @Tokyo @Lady @Zeyna @Düş Bozumu @StigmatA
hadi Kahvaltıya buyrun)
Afiyet olsun Forumun kanatsız meleğiBugünde mukemmel bir kahvalti teşekkürler uur![]()
![]()
hadi Kahvaltıya buyrun)
teşekkür ederim bende iiim işteyim.. maillere okumadan bi buralara göz gezdırdımTeşekkür ederim Nuuurrr iyiyim sağol sen nasılsın napıyorsunn ki![]()
![]()

Teşekkür ederim çok zahmet oldu sana da.)))Ellerine sağlık.))![]()
hadi Kahvaltıya buyrun)
Millet aç aç
.gif)
Ee kahvaltı hazırladık o kadar oturup yesene silah zor ile mi yedirelimMillet aç aç![]()
.gif)
Çok konuşma bişey kalmamışEe kahvaltı hazırladık o kadar oturup yesene silah zor ile mi yedirelim![]()
![]()
![]()
.gif)
ne demek kalmamışş herşey ortada sen önce yüzünü yıkaaÇok konuşma bişey kalmamış![]()
Ben işteyim tamam mıne demek kalmamışş herşey ortada sen önce yüzünü yıkaa![]()
biz bahçemi suluyoruz bizde işteyizz görende taş taşıyor sanıcak : ))Ben işteyim tamam mı![]()
Bana bağıramazsın tamam mı asdjgklsjfbiz bahçemi suluyoruz bizde işteyizz görende taş taşıyor sanıcak : ))