Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.gif)
Aleykümselam legolas hosgelmissinselam millet
.gif)
.gif)
Hani bana:/bayadır kahvaltı yapamıyoruzz diye düşündüm)
Herkeşe benden kahvaltı o zaman)
@Pozitivizm @saphira @Sindy @Lady @StigmatA @DarkWoman @Anka @Düş Bozumu @Sezen @Liva @kuslarabenzer @-Ruhefza-
Dip not : ( herkesin gelirken 1 2 kişi getirme hakkı var ne kadar kalabalık o kadar iyi ) : ))
![]()
ah mükemmel bir masa, kesene bereket olsuuun teşekkürler (":bayadır kahvaltı yapamıyoruzz diye düşündüm)
@Pozitivizm @saphira @Sindy @Lady @StigmatA @DarkWoman @Anka @Düş Bozumu @Sezen @Liva @kuslarabenzer @-Ruhefza-
Dip not : ( herkesin gelirken 1 2 kişi getirme hakkı var ne kadar kalabalık o kadar iyi ) : ))
![]()
bayadır kahvaltı yapamıyoruzz diye düşündüm)
![]()
Tokyooooooooooo ben aslında şeey ıhmmm yanii nasıl deseemm :dHani bana:/d
Tabeee tabeee biliyorumTokyooooooooooo ben aslında şeey ıhmmm yanii nasıl deseemm :d
Ben aslında yazdımm daa hep bu klavyenin yüzündeenn birde pozi nin yüzündenn ( pozi çaktırma)
Sevgili Tokyo sen bizim her zaman kalbimizdesinnsana ayrı özel bir kahvaltı yapıp kendimi affettiricem inş
![]()