- Forum Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay
Teşekkür ederim size deBende aynı şekilde uzun zamandır burdayım ama dediğim gibi denk gelmedik demek ki
Hayırlısı olsun , iyi forumlar dilerim ..![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim size deBende aynı şekilde uzun zamandır burdayım ama dediğim gibi denk gelmedik demek ki
Hayırlısı olsun , iyi forumlar dilerim ..![]()
Hani nerde börek mi yapmışBir @Sindy gördüm sanki ❤❤❤
Dolanıyor etrafta gizli gizli , yapmışsa söyle yiyelimHani nerde börek mi yapmış![]()
Se - le -na selena selena
Evet yakaladın :*))))) balimnBir @Sindy gördüm sanki ❤❤❤
Ne yapıyorsun ballişkommm ?❤?Evet yakaladın :*))))) balimn
Yaaa sen varyaaa 10 günlük bebekle ne böreği arkadas sizin bana getrmeniz lazim börek çörekHani nerde börek mi yapmış![]()
Tatlisim bnm bir prensesim oldu nazlimi nazli onla uğraşıyorum sen nasilsin kuşumNe yapıyorsun ballişkommm ?❤?
Yaaaaaa çok sevindim . Gözün aydınnn ?? Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin ??❤❤?Tatlisim bnm bir prensesim oldu nazlimi nazli onla uğraşıyorum sen nasilsin kuşum![]()
Cok tsk ederim bitanemYaaaaaa çok sevindim . Gözün aydınnn ?? Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin ??❤❤?
Bende iyiyim teşekkür ederim![]()
Rica ederim ballişkommm ❤ Cümlemize İnşAllahCok tsk ederim bitanemrabbim iyilik versin her zaman inşallah
Zehra cmmRica ederim ballişkommm ❤ Cümlemize İnşAllah
Adı ne oldu piyensesimizin ?
Ne güzel adıyla yaşasın ❤?Zehra cmm))