• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli MEGAForum'a Yapılan Saldırılar Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pisadam

Administrator
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Sevgili MEGAForum üye ve misafirleri,

Bir kaç gündür yoğun bir saldırı alıyoruz. Saldırının asıl kaynağına henüz ulaşamadık.
Yurtdışı üzerinden gelen bu saldırılara karşı önlemimizi aldık.
Bu önlemler doğrultusunda zaman zaman forumda yavaşlamalar olacaktır.
Bu yavaşlık forum kullanımına engel olacak derecede bir yavaşlık olmayacaktır.

Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.

Son Zamanlarda bu hata'ya çok sık rastlamaya başladım.Ya bende bir sorun yada genel'de bir sorun var ve bunu ben saldırı ile ilişkilendiriyorum.Çözüm olarak Sanal Modemi sıfırlayıp tekrar'dan net'e bağlanıyorum.Buraya not düştüm.

Ulaşılamıyor.png

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
Son Zamanlarda bu hata'ya çok sık rastlamaya başladım.Ya bende bir sorun yada genel'de bir sorun var ve bunu ben saldırı ile ilişkilendiriyorum.Çözüm olarak Sanal Modemi sıfırlayıp tekrar'dan net'e bağlanıyorum.Buraya not düştüm.

Ekli dosyayı görüntüle 3208

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT'u vermesinin bir çok sebebi var ama sunucu kaynaklı değil daha çok kullanıcının kendi yerel ağı ile ilgili bir sorundur.

Ara ara yavaşlama dışında bir problem olmaması lazım

• Beğen
Tepkiler: Nur
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT'u vermesinin bir çok sebebi var ama sunucu kaynaklı değil daha çok kullanıcının kendi yerel ağı ile ilgili bir sorundur.

Ara ara yavaşlama dışında bir problem olmaması lazım

O zaman bu Turkcell'den kaynaklıyor olmalı.....

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
O zaman bu Turkcell'den kaynaklıyor olmalı.....

Kullandığın PC ile bağlantın bir arada diyebilirim. O tür durumlarda. Telefonun mobil intereti ile eş zamanlı giriş yap eğer sorun yoksa o zaman sorunun kaynağını bulmuş olursun.

Çok geçmiş olsun, iki gün siteye uğramadık hale bak:oops:

Kullandığın PC ile bağlantın bir arada diyebilirim. O tür durumlarda. Telefonun mobil intereti ile eş zamanlı giriş yap eğer sorun yoksa o zaman sorunun kaynağını bulmuş olursun.

Sistem Bilgileri

Network Bilgisi

Sistem Bilgisi-1.png
Bu ayarlar Windows Kayıt Defterinden ayarlandı tarafımdan.....

Sistem Bilgisi

Sistem Bilgisi-2.png

Cep Telefonu ne sen sor nede ben söyleyim....Eski mobil işletim sistemine sahip bir Nokia cep telefonu

Yani sorun tamamen Turkcell'den kaynaklıyor.....Cep İnterneti 'nin olumsuzları bunlar

Meyve veriyoruz taşlanıyoruz normal olarak.

bence siteye benim şiirlerimi görüp üstün zekama hayran kalanlar saldırıyor tabii sizi bilemeyeceğim.

Hikayem şöyle,

Şiir yazmaya yeni başlamışım yurt dışından bazı hackerler siteye tesadüfen gelmiş arıyorlar falan benim konum ilgilerini çekiyor çeviriyle işte yazdığım satırların muhteşemliğini farkediyorlar ve beni yurt dışına çekebilmek için siteye saldırıyorlar. Ki yurt dışına gideyim beni esir alsınlar 1 milyon dolar karşılığında daha çok şiir üreteyim ve tak diye bana Nobel ödülü verilsin. Tabii benim gözüm parada, pulda olsa kanardım bu numaralara da değil işte değil.

Ne çok sevenimiz varmış ahah :)

Layer4? 7? varmı başka deneyebileceğin bir yöntem he kardeş? Yalnız sana diyeyim çok amatörce bir yöntemin var.
Git önce terim öğren sonra gel saldırı yap. Öyle DDOS yapacağım demekle olmuyor bu işler beyinsiz!

Haa senin bu saldırıların bana işler mi? Püff derim geçer o kadar yani.

saldiri.png

Geri