• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Melo gidiyor Alper geliyor

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
76180269394.jpg




Juventus'tan ikinci kez kiralanan Brezilyalı, cezasının bittiği maçta bir kez daha cezalı duruma düşerek kredisini tamamen tüketti. Eskişehir’de başarılı bir sezon geçiren Alper Potuk defteri tekrar açıldı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta büyük paya sahip Felipe Melo, bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Beşiktaş derbisinde kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan Sambacı, uzun bir süre sonra Eskişehirspor karşılaşmasıyla birlikte tekrardan ilk 11'deki yerini aldı. Oynadığı futbolla eleştirilere maruz kalan Melo, üstüne sarı kart görüp, cezalı duruma düşünce sarı-kırmızılı camiada tepki gördü. İkinci yarıda oyundan alınan Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda bonservisinin alınmasının düşünülmediği iddia edildi. 4 milyon euro'yu bulan maliyetine karşın Melo bu sezon sarı-kırmızılı takıma katkı sağlayamazken sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Alper Potuk, Eskişehir'de oynadığı futbolla göz doldurmaya devam ediyor. Bu sezon sıfır çeken Melo'nun aksine 3 gol atıp, 3 de asist yapan 21 yaşındaki futbolcu, yeniden Galatasaray'ın listesine girmeyi de başardı. İki takım arasında görüşmelerin yeniden başladığı öğrenilirken, Eskişehir'in 5 milyon euro talep ettiği bildirildi. Sarı-kırmızılı ekibin bu fiyatı 3 milyon euro'ya çekmeye çalıştığı da gelen haberler arasında.
 
Üst