• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba Megaforum Üyeleri

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Yıl 4 Ay
iş yerindeki sıkıcı vakitlerden dolayı keyif alabileceğim bir şeylerin peşindeyim.
daha önce sıkı bir forum üyesiydim çok güzel arkadaşlıklarım olmuştu ki hala görüştüğüm bir tanesi var.
umarım bir gün bu siteye girip bu konuyu açtığımı unutacak duruma gelmem. sayfayı yenilemek için heyecanlanırım. (:

Hoşgeldini forum kültürü hiç bir zaman unutulmaz değil mi ? :) Aramıza hoş geldin sende sayfayı sürekli yenileyeceksindir hele bir başlasında hafta :D

@Jival VulRo çaylar benden iki muhabbetini alalım haydi :D

197242_230515.jpg

Teşekkür ederiiiim :)

aynen forum başka bişey bir internet sitesinden ibaret değil. sanal kahvehane gibi birşey ki sen bana çayımı ısmarladın bile :D

çay feda olsun yahu ne demek :) Nerden buldun sitemizi bakayım ilk izlenimlerin nasıl neler gözüne çarptı :D

google a forum sayfaları yazdım 3. sırada burası çıktı (: demekki baya kullanıcısı var.

ilk izlenimlerime gelicek olursak anlaşılır içerikli ama bu saatlerde biraz durgun sanırım.
bir kullanıcı olarak profilimi kişiselleştirmeyi severim avatar, imza vs. burda bu seçenekler oldukça geniş.

şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar :D

hoşgeldin arkadaşım. aslında çok hareketlidir fakat uzun bir bakım ve taşıma süreci ile yeni tema dan dolayı hala gelmeyen arkadaşlar var tekrardan dönerler inşallah.

vu gözlerin çok güzelmiş.
teşekkürler (:
mutlaka döneceklerdir diye düşünüyorum.

Jival VulRo hoşgeldin :hello:hello umarım eglenceli keyifli vakitler geçirirsin :cicek

Hoşgeldiniz keyifli forumlar

Merhaba, hoşgeldiniz

Kalıcı olmanızı umarak, keyifli bir vakit geçirmenizi dilerim.

Geri