• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

♥ Merhaba ♥

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melek11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melek11

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl
Merhaba arkadaşlar :smile:bende yeniyim ismim melek 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum güzel forumunuz beğendim...Sizlerle de tanışırız inşAllah

Hoşbulduk çok teşekkür ederim Ela nazik davranışınız ve güzel karşıladığınız için...

10269536_1438019353132622_7816939313092482420_n.jpg

Teşekkür ederim Asia hoşbulduk inşAllah kalıcıyım vaktim oldukca gelicem...

10383041_729495790448083_5026457793891005711_n.jpg

İnşAllah Asia hep beraber güzel vakit geçirelim dilekleriyle

Allah iyiliğini versin benide güldürdün:biggrin: teşekkür ederim nezaketin için hoşbulduk Lost

Teşekkür ederim Lost böyle espirili neşeli insan oldumu kalınır tabiki

Merhaba, hoşgeldiniz. Melek eskiden çok sevdiğim bir insanin adiydi şimdi o aklima geldi. Keyifli forumlar Melek

Merhaba, hoşgeldiniz. Melek eskiden çok sevdiğim bir insanin adiydi şimdi o aklima geldi. Keyifli forumlar @Melek

hoşbulduk Pisadam, yorumsuz bu konularda ben pek yorum yapamıyorum insan unutamadığını unutamıyor kolayda ya bir isim hatırlamasına vesile oluyor yada başka bir şey ne diyebilirimki...

hoşbulduk Pisadam, yorumsuz bu konularda ben pek yorum yapamıyorum insan unutamadığını unutamıyor kolayda ya bir isim hatırlamasına vesile oluyor yada başka bir şey ne diyebilirimki...

Yok hayır yanlış anladın unutmadığımdan değil, ben o kişiyi unutalı yıllar oldu sadece anımsadım çünkü uzun zaman bu isim karşıma çıkmamıştı :} Herneyse konuyu dağıtmayayım. Tekrardan hoşgeldin ailemize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri