• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba

Merhaba arkadaşlar.

Ben Hakan, size Denizli'den kocaman selamlar.
Merhaba Hakan Paşam..
Hoşgeldin sefalar getirdin...
Mega düşünce platformundan Murat bende...
Selamına Adanadan Selamlar olsun...
Kalıcı olman dileği ile... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Adana'dan olman sevindirdi beni. Benim anne tarafı oralı. Kozan ilçesinden..

Hoşgeldiniz aramıza :)

Saygıdeğer; Miyamoto ve StigmatA, hoşbulduk. Aranızda bulunmak mutluluk verici. Teşekkür ederim.

Sayın Qasem, Yüreğir'i biliyorum. Rahmetli 2 teyzem o merkez ilçede ikamet edelerdi. Diğer sağ olan teyzemin biri mahalle adını bilmiyorum ama eski "PTT Evler" mahallesine yakın (şimdi ora sanırsam "Karacaoğlan Mahallesi" oldu) yerde oturuyor. Selamların en güzeli senin ve Mega Forum ailesinin olsun. Seninle tanıştığıma sevindim arkadaşım. Bol gezinmeler.

Saygıdeğer; Miyamoto ve StigmatA, hoşbulduk. Aranızda bulunmak mutluluk verici. Teşekkür ederim.

Sayın Qasem, Yüreğir'i biliyorum. Rahmetli 2 teyzem o merkez ilçede ikamet edelerdi. Diğer sağ olan teyzemin biri mahalle adını bilmiyorum ama eski "PTT Evler" mahallesine yakın (şimdi ora sanırsam "Karacaoğlan Mahallesi" oldu) yerde oturuyor. Selamların en güzeli senin ve Mega Forum ailesinin olsun. Seninle tanıştığıma sevindim arkadaşım. Bol gezinmeler.
Bana yakın usta...
Kanalın diğer tarafı Karacaoğlan, Eski eczanemde o taraftaydı.
Memnun oldum inaşallah.
İnşallah bol bol muhabbet ederiz.
Söz bizim, kelimeler bizim, sözcükler bizim usta... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Yalnız nickte güzel :)

Hoşgeldin kardeşim Dinar'lıyım bende toprak sayılırız :D

Qasem, ben Adana'ya cenazemiz olduğundan dolayı geldim en son. Çok sıcak ve nemli oralar ve bu yüzden gelmeyi bu yüzden istemiyorum. Inşallah bir gün selamımı vermek için gelirim yanına, birde çayını içerim gelmişken.. :)

Miyamoto, teşekkür ederim arkadaşım. Bu nick Bodrum'da yaşayan bir ablamdan hediye. Sağolsun tablosunu yaptırıp kargo ile göndermiş. Ordan alıntı anlayacağın. Manevi değeri çok bu nickin bana. ;)

MyNaK, Çivril'de çalışıyordum. Oranın karayolunu yapıyorduk. Kış mevsimi olduğu için çıkarıldık işten. Tekrar, Mart ayında işe geri başlayacağız.

Böyle değerli ve güzel nickle aramızda olmana sevindim tekrardan hoşgeldin diyorum görüşmek üzere :)

Qasem, ben Adana'ya cenazemiz olduğundan dolayı geldim en son. Çok sıcak ve nemli oralar ve bu yüzden gelmeyi bu yüzden istemiyorum. Inşallah bir gün selamımı vermek için gelirim yanına, birde çayını içerim gelmişken.. :)

Miyamoto, teşekkür ederim arkadaşım. Bu nick Bodrum'da yaşayan bir ablamdan hediye. Sağolsun tablosunu yaptırıp kargo ile göndermiş. Ordan alıntı anlayacağın. Manevi değeri çok bu nickin bana. ;)

MyNaK, Çivril'de çalışıyordum. Oranın karayolunu yapıyorduk. Kış mevsimi olduğu için çıkarıldık işten. Tekrar, Mart ayında işe geri başlayacağız.

İnşaallah Hakkında Hayırlısı olsun kardeşim

Hayırlısı üstad.
İnşallah.
Rabim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Bilgi - İnanç - Eylem

Miyamoto, bende bu güzel forum sitesinde ve aranızda bulunduğum için çok mutluyum. Hoşbulduk teşekkür ederim.. ;)

MyNaK, eyvallah kardeşim sağol.. :)

Qasem, hayırlısı inşallah. ;)

-----

Bu arada yaşınızı bilmediğim için sizlere kardeşim diye hitap ediyorum.
Kusura bakmayın yanlış bir hitap olduysa. Kardeşim yerine arkadaşım diye de hitap edebilirim istiyorsanız.

Geri