Raif Efendi
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 140
Herkese merhaba, aranızda yeniyim. Dışarıdan birkaç defadır bakıyordum ve üye olmaya karar verdim. İyi forumlar dilerim.
Herkese merhaba, aranızda yeniyim. Dışarıdan birkaç defadır bakıyordum ve üye olmaya karar verdim. İyi forumlar dilerim.
Merhaba Maria Hanım, Nazım’ın dediği gibi “tam 100 yıl oldu yüzünü görmeyeli”. İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız? ^^Aaa selam Raif. Bende maria. Epeydir görüşmemiştik, nasilsiniz?
Teşekkür ederim Pozitivizm. İyi forumlar.Hoşgeldiniz @Raif Efendi forumun keyfini çıkartmanız dileğiyle..
Merhaba Maria Hanım, Nazım’ın dediği gibi “tam 100 yıl oldu yüzünü görmeyeli”. İyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız? ^^
"Seninle şöyle bir oturup konuşamadık." Edith Piaf hanım. "Birçok şeylere ihtiyacımızı ancak onları görüp tanıdıktan sonra keşfetmez miyiz?" hem. Bırakalım bazı şeylere tarih karar versin. Bir yüzyıl daha beklemeyi istemiyorum. O nedenle buralardayım.Hatirlar misiniz bilmem, "simdi ben gidiyorum. fakat ne zaman çağırsan gelirim, nereye çağırsan gelirim" demistim.
Hos, bütün yakinlasmalar, bütün birlesmeler yalanci Raif beycigim. Lakin yine de, sizden ayrılmanın bana güç geleceğini biliyordum.
Fakat bunun bu kadar korkunç, bu kadar acı olacağını tasavvur edememiştim. Hosgeldiniz o vakit. Bir yüzyıl daha kaybolmayın madem..