• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba

Rasyonalitik

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
5 Yıl
Sosyal medya alışkanlıklarından kurtulmak için kendimi forumlara verdim. Yani bir nevi azaltarak bırakma çabası içindeyim. O yüzden burada da kayıt açtım.
Eskiden interneti bilgi kaynağı olarak kullanır, profesyonel bir yazar, grafiker, animasyon modelleyici, yazılımcı birikimi edinirdim. Bu arada müziğinden grafiğine kitaplarına dalıp kaybolduğum onlarca uygulama ile keyif alırdım.

Derken sonuç; son 20 senedir profesyonel bir sosyal medya kullanıcısı olduğumu farkettim. Önce onu sonra forumları terkedip daha sonra da vakit yeterse ömür devam ederse ilgi alanlarıma, rengarenk hobilerime dönmeye niyetliyim.

Bu arada sosyal medyadan kötü bir birikimim var. Kimseyi bir kimlik ile görme alışkanlığım yok. Herkes bir nick ve hepsi mor renkli insanlar. Bakalım bunları da çözebilecek miyim.

Not: Sosyal medya hesaplarımı kapatalı ve geri dönmeyeli 1 yılı geçti. Yani bu forum benim için ilk adımlar değil ;)

Merhaba yeni sosyal ağlardan kaçıp foruma eski sosyal ağlara hoşgeldin ??

Hoş geldiniz, herşey gönlünüze göre olur inşallah.

Aramıza hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.

Merhaba @ırmak aramıza hoş geldin keyifli forumlar dilerim..

@Rasyonalitik, öncelikle merhabalar

yani hem kayıt olup, hem elveda dermiş gibi bi haliniz olmuş ? :roflmao:

forum forum geziyorsunuz.. biraz orada.. sonra burada.. yani belki kısa süre sonra başka yerde :roflmao: ?

hem hoşgeldiniz, hem de güle güle demek istedim şimdiden..

:)??

Geri