Peony
Onursal Üye
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
- Konular
- 12,075
- Mesajlar
- 34,903
- MFC Puanı
- 57,450
Malzemeler
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
3 orta boy soğan, rendelenmiş
1 orta boy havuç, rendelenmiş
1 adet kırmızı biber, ince doğranmış
2 diş sarımsak, ezilmiş
1 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
6 orta boy domates
1 silme çay kaşığı tuz
1,5 su bardağı dolusu haşlanmış kırmızı fasulye
½ çay bardağı dolusu yarı haşlanmış bulgur
1 çay bardağı dolusu yağsız yoğurt
Çentilmiş maydanoz
Hazırlanışı
Bir tencerede yağı, soğanı, havucu, sarımsağı, kırmızı pul biber ve karabiberi çevirin.
5-7 dakika arası kısık ateşte pişirin. Rendelenmiş domatesi, tuzu ilave ederek 5 dakika yüksek ateşte pişirin.
Kısık ateşe alın ve fasulye ve bulguru karışıma ilave edin. 15 dakika pişirin. Yoğurt ve rendelenmiş maydanozu karıştırın.
Birlikte servis yapın.
Afiyet olsun
Not: 1 porsiyonu 217 kalori içerir.
1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
3 orta boy soğan, rendelenmiş
1 orta boy havuç, rendelenmiş
1 adet kırmızı biber, ince doğranmış
2 diş sarımsak, ezilmiş
1 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
6 orta boy domates
1 silme çay kaşığı tuz
1,5 su bardağı dolusu haşlanmış kırmızı fasulye
½ çay bardağı dolusu yarı haşlanmış bulgur
1 çay bardağı dolusu yağsız yoğurt
Çentilmiş maydanoz
Hazırlanışı
Bir tencerede yağı, soğanı, havucu, sarımsağı, kırmızı pul biber ve karabiberi çevirin.
5-7 dakika arası kısık ateşte pişirin. Rendelenmiş domatesi, tuzu ilave ederek 5 dakika yüksek ateşte pişirin.
Kısık ateşe alın ve fasulye ve bulguru karışıma ilave edin. 15 dakika pişirin. Yoğurt ve rendelenmiş maydanozu karıştırın.
Birlikte servis yapın.
Afiyet olsun
Not: 1 porsiyonu 217 kalori içerir.