280 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika..2 kişilik
Gerekli malzeme
Gerekli malzeme
- 125 gr light labne peyniri
- 125 gr light yoğurt
- 1 çorba kaşığı bal
- 150 gr frambuaz
- 1 şeftali
- Yarım su bardağı
- maden suyu
- 4 kedidili bisküvi
Frambuazları yıkayıp blendere alın. Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin. Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin. Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ilave edip çırpın. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın. Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ilave edin. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Servis yapın