• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MF Karalama Defteri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatunlar çok dertli karalıyorsunuz sayfayı bu aralar : )

Geçer...
Acım da yasım da...
Mutlaka geçer zamanla... Belki başka bir aşkla, belki yeni bir başlangıçla... Ama elbet geçer. Mühim olan geçmesi falan da değil aslında, istesem şimdiye kadar çoktan alışmıştım yokluğuna. Ama ben değil bir gün, bir an bile alışmak istemedim buna. Sen, yokluğunu kabullenmediğim sürece aklımdasın ve hep oyle kalacaksın..

Dimi ya LiyA konuş kız biz ne dertteyiz susuzluk başımıza vurdu :D

Boşver karalama yırtarız sayfayı kimse görmez :p

Görmezler di mi :) ArtemiSe kalbisini sevdiğime kül yutturamayız o görür :)

Bezelye arkadaştan ses gelemedi sanırım açlıktan bayıldı :kiskis sevabına sen bi öneride bulunur musun?

Bajrangi Bhaijaan olmaz hiççç ağlama modunda değilim başka bişey rica etsem :ihim

Kafam 1 milyon su anda görsede yırttım gitti sayfanı :p

öhömm öhömm hec bişey:s76 sayfayı karaladık silemeyince yırtıp öhöhö kagıt bogazıma takıldı sanırım :cikolata

Duman oldu sayfa fazla karaladık sanırım :y

Görmezler di mi :) @ArtemiSe kalbisini sevdiğime kül yutturamayız o görür :)

@Bezelye arkadaştan ses gelemedi sanırım açlıktan bayıldı :kiskis sevabına sen bi öneride bulunur musun?

Bajrangi Bhaijaan olmaz hiççç ağlama modunda değilim başka bişey rica etsem :ihim

Kafayı fazla yormayacak bir şey lazım :D Terminal izlemediysen izle :D
Terminal (film - Vikipedi)

ağlamalı zırlamalı değildir inşaallah iftardan sonra kızlarla izleriz inşaallah iyi bişeydir yoksa seni konserve yaparım @Bezelye :)

tmm vurma espirim iğrençti :)
Yok ya izlemediysen mükemmel bi film :D Bunda da Tom Hanks var baş rolde eğlenceli bir film :p

Geri