• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MF Karalama Defteri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün küllük kırıldı bu gün kahve fincanı
Elimizden çıkan şeylere bak ??

Ayağına taş değmesin ?

Moydonoz çomloyom doyorom ?

geçen akşam destursuz bir misafir geldi eve. niçin geldiğini öğrenince, o gidene kadar fok baligi gibi konusan kiz numarasi yaptim.
o bakimdandir ki; çok kalmadi ama hakkimda varmasını istediğim kanıya çok çabuk ulaştı. yormadı beni, sayemde
.

Son düzenleme:
bi sozu oldurur bi sozu guldurur.

• Beğen
Tepkiler: Nur
hııı tabi tabi hııı ?

Kazanması yıllar süren, kırılması saniye alan ve dağıldıktan sonra toparlanması için ömür gereken şeye güven denir.
Ts Eliot

Ne yapsam , ne yapmalıyım emin olamıyorum...
Yapacağım şeyle sçmalamış mı olurum, yoksa hata bile olsa vazgeçmemelimiyim mi isteklerimden bilemedim..

ÖĞRENDİM! İnsanın ßir tek Cam kırıkLarıyLa kanamazmış teni.. HayaL kırıkLıkLarı her Gün kanatabiLirmiŞ YÜREĞİNİ.!!!

netflixte şöyle ağız tadıyla izleyebileceğim bir belgesel arandım, karşıma yeni çekilmiş 11 eylülü anlatan bir sezonluk yeni bir belgesel çıktı. o kadar çok 11 eylül belgeseli izledim ki aslında, bi tane daha izleyebilir miyim diye de düşünmedim değil hani. ama bu dünya dönüşü olmayan bir süreçte ve çoğu şeyin arka perdesini bilmek herkesin hakkı dedim içimden. bu kurgu savaşları ile bitek amerikan halkı kandırılmadı bence, tüm dünya olarak kandırıldık. tüm dünya bu kurgu savaşın kayıplarını az ya da çok yaşadı, hala yaşıyor, yaşıyoruz. izleyelim bakalım belki yeni bilgiler vardır.

Son düzenleme:
Belki bir gün inanırım
Belki bir gün anlarım
Belki bir gün severim
Belki bir gün giderim

Ben böyle metafor görmedim ?

bi daha ertuğrul özkök okumayacağım, spoiler vermekten bıkmadı gitti adam.
hayır uyarı koy bari. yaştan galiba, kapasite eksiliyor tabi.

Geri