• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

MF Karalama Defteri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin yüreğinde dünyaya açılmış harikulade bir pencere vardır.
Son zamanlarda o pencereyi kapadın, yahut kapattılar ve sen dünyaya açılmış pencerenden mahrum kalınca, içini karanlık ve kasvet bastı.

Anlamak masraflı iştir; emek, gayret, samimiyet ister. Yanlış anlamak kolaydır oysa. Biraz kötü niyet, biraz da cahillik kafidir.

Anlıyorum' diyen hiç kimse tam olarak anlamaz, herkes birbirinin anlaşılmayanı.

?????Screenshot_2021-12-10-15-21-32_1.jpg

Bazı insanları gerçekten anlamıyorum ayrılacaksınız ayrılın partnerinizin psikolojisini yıpratarak çok mu güzelsiniz ?

Franz Kafka'nın dediği gibi: "Zerre kadar anlamadıkları şeyler hakkında konuşuyorlar. Sırf aptallıkları sayesinde kendilerinden bu kadar eminler."

Yağmurların da ıslandığı bir yağmur vardır. Adı aşk. Ateşlerin de yanıp kül olduğu bir ateş vardır. Adı aşk. Kelebekleri intihara sürükleyen, yıldızları da kaydıran aslında aşk. Gölgelerin gölgede kaldığı bir durumdur, sırların sır verdiği bir haldir aşk..

இܓ Dedim: “Çok yalnızım.” Dedi: “Ben sana çok yakınım.” (Bakara: 186) Dedim: “Bunca günahım var, hangisinin tövbesini yapayım?” Dedi: “Allah bütün günahları bağışlayandır.” (Zümer: 53) Dedim: “Yine bağışlar mısın?” Dedi: “Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur.” (Âli İmran: 135) Dedim: “Rabbim benim Senden başka...... kimim var?” Dedi: “Allah kuluna kâfi değil mi?” (zümer36) இܓ

Kulaklığımı takıyorum, önümde ıssız bir gece, yürüdüğüm sokaklar var ve sadece ben.
Canım kendim??

Çok üşümüştü,,
-Elimi tut, ısınırsın dedim.
+Günah dedi.
-ßir daha sevdim...<3

Disarda yagmur yagiyor.
Yuregime Sen !!

İnsan kaç kere tutar yandıkça ateşi?
Gitgide fark etmiyor yaranın üçü beşi
Ne tövbe bilir gönül ne biter öfkesi
Uçar, uçar, düşer kalbe bir kuş sürüsü..

Eskisi gibi değilim artık...Herşeye beliren çocuksu kahkahalarım yok mesela,uzun ve içli ağlayamıyorum... İçimde yaşıyorum nevarsa.Anlatmaktan yana olmadığım gibi belli etmekten de çekiniyorum. Kimsenin beni anlayamayacağını biliyorum. Öyle garip bir hal işte...

Geri