Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

min foruma foto eklesin diyenler in !!!???....

min foruma foto eklesin diyenler was here :dyg:

• Kullanılan toplam oy
    10

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
şimdi işim var msjım dursun burda.yazıcam

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
koskoca ceo dedikleri 1 metre 27 santim asfsfad :D arkadaşlar yeminlen çok çirkinim yüzüm bakılacak gibi diil.80 yaşındaki ninenin selilütlü kıçı bile benden yakşıklı :D
durup dururken ne diye forum halkını göz zevkini bozalım.
ayrıca bi kere ekledim kızın teki dedi evde köpek beslemiyom ama sana dışarda bi kulube yaptırıp orda besleriz seni dedi.çok incindim asdgdafs

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
en fazla iki terlikte bizim için yersin ne olacak hocu :D özledim la bu lafını niye kullanmıyosun :D

aga bizim oralarda cinayet sebebi öyle şeyler :D iki terlikle bitmez.
hem nie min neden bende kolibandını merak ediyom artemisi merak ediyom alcatrazı merak ediyom onlar eklesin

Üst Alt