Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Min'e depar atıyorummmm

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
kanks bak baştan böle atlıyon ben mi yazılsam sen aradan çıksan diyon sonra onunla karşılıklı nefretiniz sonucu benim ilişkim bitiyo olan bana oluyo :honk:
gaz verme bana .s.s

Alcatrazz'a sormuşlar gidene mi zor kalana mı diye...
Alcatrazz'dan durur mu yapıştırmış cevabı:
"ikisininde kankasına zor .s.s" :D

buradan su sonuca ulaşılabilir. Senin yeni başlayan biten bitmeyen vs vs bütün ilişkilerinde bu cümleyi kullanır aradan cıkarım aga karışmam ben :D
ben karşı cinse ilgi duyuyorum ayrıcana :y

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

Alcatrazz'a sormuşlar gidene mi zor kalana mı diye...
Alcatrazz'dan durur mu yapıştırmış cevabı:
"ikisininde kankasına zor .s.s" :D

buradan su sonuca ulaşılabilir. Senin yeni başlayan biten bitmeyen vs vs bütün ilişkilerinde bu cümleyi kullanır aradan cıkarım aga karışmam ben :D
ben karşı cinse ilgi duyuyorum ayrıcana :y

olm sen değil miydin sarı kafanın attığı mesajları sana gönderince olm bu çocuk çok iyi sen çık aradan ben bunla evlenirim diyen :honk: valla bulur gelirim mesajları :honk:
ben karışmam deyip çıkma işin içinden geçen sene bu zamanlar yaktın başımı .s.s

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
olm sen değil miydin sarı kafanın attığı mesajları sana gönderince olm bu çocuk çok iyi sen çık aradan ben bunla evlenirim diyen :honk: valla bulur gelirim mesajları :honk:
ben karışmam deyip çıkma işin içinden geçen sene bu zamanlar yaktın başımı .s.s

ihaleyi sen alıon olum bana yıkma boşuna :D ben karışmam ayrıca evlenirim qW:EqW:E:QW

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855

ihaleyi sen alıon olum bana yıkma boşuna :D ben karışmam ayrıca evlenirim qW:EqW:E:QW

kanks senle ilk mesajlaştığımız mesajları buldum da ben sana ilk anlattığımda aynen şunları yazmışsın
Facebook Kullanıcısı
biliyorum pişman oalcagın bişi yapcan yine sonunda
o yüzden bişi demiyorum
aklını karıştırmıcam grin ifade simgesi

nan neden korumadın beni neden engel olmadın adi pislik senle arkadaşlığımı gözden geçiriyorum an itibari ile :hih: pisliksin ya tam bi pislik .s.s

AlcatrazZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    636
kanks senle ilk mesajlaştığımız mesajları buldum da ben sana ilk anlattığımda aynen şunları yazmışsın
Facebook Kullanıcısı
biliyorum pişman oalcagın bişi yapcan yine sonunda
o yüzden bişi demiyorum
aklını karıştırmıcam grin ifade simgesi

nan neden korumadın beni neden engel olmadın adi pislik senle arkadaşlığımı gözden geçiriyorum an itibari ile :hih: pisliksin ya tam bi pislik .s.s

beni de pislik kabul edin yapcak bişi yok :D

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Konuya çok uzak kaldım kısa ve net soruyorum .s

Kambersiz düğün mü yapiyosunuz :D
Çok mu hızlandırdım :d

Üst Alt