• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Minecraft Skin Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
minecraft-10-700x393-300x168.jpg


Minecraft oyununda karakterin görünümünü değiştirebilmek için skinler Skindex veya Minecraftskins adreslerinden skinler indirilebilir. Minecraft skin değiştirme işlemi için sitede beğenilen skinlerin üzerine tıklanarak o skin’in indirme sayfasına gidilir. Bu ekranda sağ tarafta bulunan “Download to Computer” bağlantısı tıklanır.

Dosya indirilince Minecraft.net adresine girilerek sitenin sağ üstündeki “Log in” butonuna basılır. Butona basıldığında yapılması gereken şey, oyun için kullanılan e-posta adresi ile giriş yapmaktır. Hesaba girildikten sonra profil ekranındaki alt tarafta “Dosya seç” e tıklanarak indirilen skin dosyası seçilerek “Upload” butonuna basılmalıdır. Skin dosyası yüklendikten sonra ekranda yeşil yazılı bir görüntü belirir. Bu, dosyanın doğru bir şekilde oyuna aktarıldığına işaret etse de skin’in oyunda görünmesi biraz daha zaman alabilir. Dosya yüklendikten sonra oyun kaydedilerek kapatılır ve bir kaç dakika sonra tekrar açılır. Minecratf oyununa tekrar girildikten sonra F5 tuşuna basılır ve karakteri görüntülenilen skin bundan sonra kullanılabilir.

Minecraft skin değiştirme işlemi çok zor olmasa da doğru işlem sırası takip edilerek yapılmalıdır.
 
Üst