• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Misafirlere hoşgeldin dedin mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArtemiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ArtemiS

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 10 Ay

Hoşgeldin dememek için girilen tuhaf hallerin sonunca yine de sizi yakalayan varlığa anne o anda attığı bakışa "hoşgeldin de çabuk" denir. :)

"Cümleten hoşgeldiniz" demek tercihimdir :)

Hosgeldiniz der naberi de patlatir kaybolurum:)

Bazen abartıp evde olmasam dahi sırf söyleyeyim diye eve çağırıyorlar. Artık ses kaydıyla otomatik çözüyoruz.

Bir iki tane gelir anlarım da bizim akrabalar haçlı ordusu gibi geliyo, her birine ayrı ayrı hoş geldiniz demem beklenemez herhalde. Özellikle bayramlarda 3500 kişi gelen akrabalar var, hepsi için ayrı ayrı kahve yap tatlı koy meyve koy. Ayrıca ben erkeğim ben niye yapıyorum ? Bu durumu annemle görüşiciim.

Hoşgeldiniz hepiniz derim ben ama genelde nedense gelen tüm misafirler biz yabancımıyız gel bakıyım öp bi der herkesi öpmek zorunda kalırım

Bu tür durumlarda hoşgeldin, okul bitti mi, sevgili var mı, işi naptın gibi sorgu sualden kaçmak için önceden tedbirimi alır o gün ortalıktan/evden kaybolurum. Kısa ve öz çözüm :yavrum:

İçerde yeni misafir geldi sırf hoşgeldin dememek için burada duruyorum :D Elbet gidecek :p

nezaket ve görgü kuralları geregi gelenlere hoşgeldin beş gittin yapıp cekilirim köşeme:)

evimize gelen bitmeyen misafirlere annemin bana sorduğu soru hee anne dedim :D

Geri