Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MonteKristo

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Biri MonteKristo mu dedi :y
Bizim mahallenin küçük kızı onu buralarda görünce evin küçük çocuğunu görmüş hissiyatına kapılıyorum :D
Hanım bi kızdır kendisi he birde saçma soru sorma konusunda dahice bi yetenegi varmış konuyu açınca anladım :D
Yarışma yapsak uzak ara birinci olur :honk:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
MonteKristo :s2 Ben bu kadar kendini begenmis, kibirli bir insan gormedim. Kendinden baskasini dusunmeyen bencil, gicik insan. Keske hic tanismasaydik. Tamamen zaman kaybisin. Sana verdigim tavizlerin yarisini kendime verseydim hic bir derdim kalmazdi benim senin kadar kendimi sevseydim. Hangi sarkiya gecis yaptim? Neyse bir onemi yok. Aslinda konusmama bile degmezsin ama iste buyukluk bende kalsin dedim. :s2 :kiskis :kiskis

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
MonteKristo :s2 Ben bu kadar kendini begenmis, kibirli bir insan gormedim. Kendinden baskasini dusunmeyen bencil, gicik insan. Keske hic tanismasaydik. Tamamen zaman kaybisin. Sana verdigim tavizlerin yarisini kendime verseydim hic bir derdim kalmazdi benim senin kadar kendimi sevseydim. Hangi sarkiya gecis yaptim? Neyse bir onemi yok. Aslinda konusmama bile degmezsin ama iste buyukluk bende kalsin dedim. :s2 :kiskis :kiskis

İmzamı attım :s43

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
capcanlı fırlama tipi olan biri :) sevimlidir..hoş vakit gecirebilceğin bir kardeşliktir:)

Utandım yemin ediyorum :utan
Teşekkürler ama canım sıkkın olduğunda da nasıl biri olduğumu biliyorsun hiçte capcanlı değil :s64
Ve son olarak ben eğer eğleniyorsam eğlendiririm aksi mümkün olmaz :sirine Benim de hoş vakit geçirdiğim birileri varsa demek ki :can

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Utandım yemin ediyorum :utan
Teşekkürler ama canım sıkkın olduğunda da nasıl biri olduğumu biliyorsun hiçte capcanlı değil :s64
Ve son olarak ben eğer eğleniyorsam eğlendiririm aksi mümkün olmaz :sirine Benim de hoş vakit geçirdiğim birileri varsa demek ki :can

her insanın canının sıkıldığı keyfinin olmadığı zamanlar olur..önemli olan geneline bakmaktır;)

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Üst Alt