-
-
-
- MFC Puanı
- 30,590
Sende sağol canım benim rabbim yardımcın olsunTeşekkür ederim abla sağolasın, yaprak dökümü gibiyim??
Sende sağol canım benim rabbim yardımcın olsunTeşekkür ederim abla sağolasın, yaprak dökümü gibiyim??
gecmis olsun cnm yoneticeler hasta olmus bnde hasta bize sicak biseyler lazim icmek icin%30 çünkü hasta??
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun her yerim ağrıyor sanki harbe girdim??gecmis olsun cnm yoneticeler hasta olmus bnde hasta bize sicak biseyler lazim icmek icin![]()
Sağol abla hızır abla olsun adın her yere yetişiyorsun maşallah?Size ıhlamur çayı lazım çok geçmiş olsun dileklerimle canlarim bol limonlu
Ekli dosyayı görüntüle 13912
Ekli dosyayı görüntüle 13912
nereye gidelim.kiz sunun surasinda yaza ne kaldiTeşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun her yerim ağrıyor sanki harbe girdim??
Sıcak birşeyler içmek değil de sıcak bir ülkeye göç etmek lazım???
Sürekli uyku modu ya hiç benlik değil sıcak yerde hasta olma oranı %25 o da olmadım dememek için??saglik için masrafı düşünmüyoruz canım??nereye gidelim.kiz sunun surasinda yaza ne kaldialtarafi 3, 5 kez daha hasta oluruz .)) oda oyle boyle gecer .) mafras yapma simdi
![]()
Thank you ??Bir telefonla moral olur size %100 herkese benden kahve ??