• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

|MTA| Multi Theft Auto

Üyelik Tarihi
17 Haz 2015
Konular
105
Mesajlar
143
MFC Puanı
0
Burda çoğumuz GTA San Andreas oynamışızdır. Klasik ve eğlenceli bir oyun. Peki bunu online olarak oynamak ister miydiniz? İşte MTA yani Multi Theft Auto GTA San Andreas'ın multiplayer versiyonu.

Öncelikle kurulum için GTA San Andreas yüklü olmalıdır pc nizde. GTA San Andreas klasörünün içine MTA'yı kuruyorsunuz. Ardından oyuna girip bir server seçerek oyuna giriş yapıyorsunuz.

Şunu baştan belirteyim arkadaşlar, oyunda serverler birbirinden tamamen farklı. Racing serveri var, RPG serveri var. Varda var. Örneğin ben sürekli RPG server da oynayan biriyim klasik iyi bir serverda oynuyorum. Serverda, jobs yani meslekler var. Criminal (suçlu mesleği), Police (Polis) , pizzacı, tırcı, gibi gibi meslekler bulunmakta.

Serverin amacı para kazanıyorsunuz, gerekirse başka insanlarla çatışıyorsunuz. Bir diğer güzel kısım ise , Çete sistemi olması. Yani polislerin çetesine Squat, Suçluların çetesine Gang, ve sivillerinkinede clan deniyor. Bu çeteler birbiri arasında çatışabiliyorlar, ve diğer farklı özelliklere sahip olabiliyorlar.
 
Üst