• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

muffins desing megaforum rank

muffins

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Yıl 7 Ay
Merhaba arkadaşlar bu rank konusunu StigmatA ile de çok konuştum sizler için bir kaç örnek yaptım lakin oturan bir font yazısı gerekiyor bu konu da ortak çalışabileceğimiz arkadaşlar illa ki vardı.

Sadece Örnek,

0Rr6pV.png

4j9oVY.png

Ova6z3.png

zjykpg.png

GmGA4v.png

y6japM.png

6aMVvk.png

WqovpE.png

36gZlj.png

v6y27O.png

Cıvıl cıvıl hareketli ranklar olsun mümkünse

evet buda bir fikir yazı fontları büyüklüğü küçüklüğü hakkında fikirler sunabilirsiniz. yada DiSney in dediği gibi gif tarzımı yoksa normal resimmi bunu diyebilirsiniz.

Yazılar böyle büyük olmasın bnce

Kesinlikle bu sadece size sunulan örnek, herkesin fikirlerini alalım ki ortaya daha sentez şeyler çıksın şu şöyle olsaydı daha güzel olurdu gif ya da sadelikten yanayım vs. yazı renkleri düz yada içi renkli olmayan rank seti güzel olurdu. bazı rankları üzerinde logo gösteri mi de yapacağım-z.

Hoş gözüküyorlar aslında ben beğendim.
yazı fontları uygun veya değişik tarzlarda olursa güzel durabilir

işte fikir vereceksin dahamı küçük nasıl falan filan dye:)

bunlar çok büyük gözüküyor her font bu ranka uyar mı acaba bilmiyorum ki.
daha küçük olabilir

ya bununla sabit kalmana gerek yok hayalindekini diyceksin işte:_)

Kesinlikle,
Sizlerden en çok beğenilen yazı fontlarını bizimle paylaşmanızı istiyoruz tüm boyutlandırmalar ayarlanıcak daha sonra rank aşaması renkler oluşturulacak

reklam olmayacaksa eğer dafont diye bir site var güzel fontlar var oraya bakılabilir.

Geri