• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Muhabbet Kuşu Sapığına 10 yıl Hapis

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Muhabbet kuşu sapığına 10 yıl hapis

Eskişehir'de "gelin muhabbet kuşumu göstereyim" diyerek 7-8 yaşlarındaki ikisi kız, biri erkek 3 çocuğa cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu.

*

Eskişehir'de 'Muhabbet kuşumu göstereyim' diyerek 7-8 yaşlarındaki ikisi kız, biri erkek 3 çocuğu evine götürüp cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 27 yaşındaki Fuat F., 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Emek Mahallesi'nde geçen 10 Eylül'de meydana gelen olayda 7 yaşındaki erkek çocuğu K.D. ile kız çocukları 8 yaşındaki E.A. ve İ.K. sokakta kedilerle oynarken, yanlarına Fuat F. geldi. Fuat F. kediler için süt vereceğini söyleyerek 3 çocuğu evinin bahçesine götürdü. Fuat F. daha sonra iddiaya göre "Benim muhabbet kuşum var, gelin size göstereyim" diyerek çocukları evin içerisine soktu. Fuat F. evde kız çocuklarının boynunu öptü, erkek çocuğun da sırtını okşadı. Çocuklar Fuat F.'ya 'Sapık mısın?' diyerek tepki gösterdi.**Dışarı kaçan çocuklar daha sonra yaşadıklarını ailelerine anlattı.

Ailelerin şikayeti üzerine gözaltına alınan Fuat F. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fuat F. hakkında 'Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı ve cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından*Eskişehir*1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Tutuklu yargılanan Fuat F. bugün yapılan duruşmada son kez hakim karşısına çıktı. Fuat F., suçsuz olduğunu söyleyerek beraatını istedi. Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Fuat F.'ya 10 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Bu arada Fuat F.'nın 2008 yılında özel güvenlik görevlisi iken, 12 yaşındaki kız çocuğu N.D.'yi* bir iş hanının*bodrum*katına götürüp burada boynundan öptüğü, bu olay nedeniyle yargılandığı Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Haber3
 

hıhım

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
6 Tem 2017
Konular
1
Mesajlar
51
MFC Puanı
0
muhabbet kuşuna saldırdı sandım başlıktan

daha öncede yapmış dışarı salınmış içeride tutmayacaksanız ceza vermeyin aileler cezasını versin
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
buney lan ... boyle bi serefsizlik varmı ... cocuklara istismarın cezası kesinklikle katliam olmalı oyle basit bi ölüm yetmez bunlara
 

Henna

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Tem 2017
Konular
21
Mesajlar
1,062
MFC Puanı
90
Ya ben 10 yasindayken mahalleden eve aksan 11de girerdim. butun gun sokaklarda dolasir aksam arkadaslarla kapilarimizin onunde parklarda oynar dururduk Aileleeimiz okadar Rahattaydiki cikip Bakmazlari bile.. Simdi ben cocugumu heralde kapi onu birak Markete bile tek salmam. Yani hadim etmleri lazim yada oyle bi yasa gelmeli ki Akillara ziyan ..
 
Üst