• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Muhafız'ın 4. ve Final Sezonunu Yayınladı

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Dünyanın en büyük çevrimiçi dizi ve film yayın platformu Netflix, ilk orijinal Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın 4. sezonunu yayınladı. 4. sezon ile birlikte Hakan: Muhafız, ekranlara veda edecek.

Netflix Orijinal’in ilk Türk yapımı olan Hakan: Muhafız, ilk üç sezonuyla yer yer eleştirilip yer yer övülse de genel anlamda tüm dünyada beğeni topladıve milyonlarca Netflix abonesi tarafından izlendi.

Hakan: Muhafız’ın üçüncü sezonu, 4. sezon için beklentileri artıran bir final ile sona ermişti. Netflix Türkiye, kısa süre önce paylaştığı “İlk yolculuğun sonu. #HakanMuhafız son sezonuyla şimdi sadece Netflix’te” tweetiyle Hakan: Muhafız’ın 4. ve final sezonunun yayınlandığını duyurdu.

hakan: muhafız


Bilmeyenler için hatırlatalım; Hakan: Muhafız’da, günümüz İstanbul'unda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden Hakan’ın (Çağatay Ulusoy), ‘ölümsüzler’ olarak bilinen düşmanlara karşı şehri koruma çabasını izliyoruz.

Dizide Çağatay Ulusoy’un dışında Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan gibi pek çok ünlü isim bulunuyor. Eğer Hakan’ın yolculuğunu tamamlayacağı 4. ve final sezonunu hemen izlemek isterseniz buraya tıklayarak Hakan: Muhafız’ın Netflix sayfasına ulaşabilirsiniz.


Hakan: Muhafız 4. sezon fragmanı

 
Üst