• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Multitap'tan Tatil Ödüllü Sosyal Medya Yarışması

karadutgizemi

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 6 Ay
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Multitap müzik grubu sosyal medya'yı en iyi kullanan gruplardan biri bildiğiniz gibi. Şimdi daha yeni Aloft Bursa ile beraber sosyal medyada bir kampanya başlattı. Yarışmanın adı "Müzikli Anlar". Kurgusu ise çok basit kendi müzik tarzınıza, müziğin sizin için ne ifade ettiğine dayalı bir fotoğraf gönderip yarışmaya katılabiliyoruz. 4 hafta sürecek yarışmada her hafta 1 birinci seçilecek ve birinci seçilen yarışmacılar yeni açılan, street art konsepti ile ilgi gören Aloft Bursa otelinde 4 gece çift kişilik tatil kazanacak. Ödül bununla da sınırlı değil, 1 ayın sonunda jurinin seçeceği 1 kişiye uçak biletleri dahil Londra'da tatil hediye edilecek.

Ne kadar ilginç, yaratıcı, komik veya tarz bir fotoğraf koyarsanız şansınız o kadar artar. Birden fazla da fotoğraf gönderilebiliyor.

Yarışmaya katılmak için ve daha fazla bilgi almak için; http://goo.gl/GbPqgp

v56d2.jpg
 
Geri
Üst