• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Murat İnce

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Doğum Yeri ve Tarihi : Sorgun/YOZGAT 20.09.1969

Mesleki Hedefi : Edebiyatta Başarı (Şair-Yazar)

Bulunduğu Görevler : Radyo Genç Sorgun/YOZGAT 1.5 yıl şiir-sohbet programı. Radyo Ostim Başkent TV ANKARA 1.5 yıl Duygu Adamı Murat İnce İle Şiirli Saatler. 3 yıl Türkiye Polis Radyosu Murat İNCE İle Şiir Zamanı ve Sisler Dağılıyor edebiyat programı. 2 yıl Radyo Karadeniz şiir zamanı. 13 Bölüm Ulusal TV İnce Yollarda isimli yol hikayeleri ve bir çok ulusal kanalda oynayan muhtelif bölümler. 2006&2007 Haftada bir kez olmak üzere 35 Bölüm ART AVRASYA TV Murat İnce İle Bir Nefestir Yaşam Şiir-Öykü-Sohbet ve Müzik içerikli program Radyo Avrasya Türk 6 ay. 2003-2004 Müfredatında usta öğretici olarak Ankara Aydınlıkevler Anadolu İletişim Lisesinde diksiyon öğretmenliği. Yedi yıldır Yozgat İleri Gazetesinde ve son üç yıldır Ulusal gazete Anayurtta köşe yazarıdır.

Eğitim : İlk ve Orta Okul Yıldırım Beyazıt/ANKARA / Lise Ankara Aydınlık Evler Ticaret Lisesi Muhasebe ve Daktilografi bölümü mezunu. Yüksek Okul Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği son sınıf öğrenicisi.

Sahip Olduğu Nitelikler : Çeşitli Kuruluşlarda şiir toplantıları (Türk Dünyası Kültür Merkezi Ankaralılar Evi Cemal Safi Toplantıları Rıza Akdemir ve Hüseyin Yurdabak şiir Toplantıları.) Diksiyon ve profesyonel (Milli Eğitimden Referanslı) spikerlik eğitimli. Programcı-yorumcu. Şair ve Yazar

Yetki Belgesi : M.E.B onaylı spikerlik belgesi.


Üye Olduğu Kuruluşlar : ÜNİSİAD (Üniversiteler Sosyal İletişim ve aktivite Derneği Fahri Üyesi)ANASAM (Anadolu İlim Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) İKO (İnsan Kültür Ocağı) TÜKODER (Tüketici Koruma Derneği) ATO (Ankara Ticaret Odası) EMŞAD (Emniyet Mensubu Vazife Malulü Şehit Ve Gazi Aileleri Derneği) Türkiye Tea-kwon-do Federasyonu (Diplomalı Siyah Kuşak 2. Dan)


Gönüllü Çalışma Deneyimi : Gatem Anadolu Teknik ve Anadolu End. Mes. Lisesi - Kırıkkale İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Emşad Dernek ve Yardıma Muhtaç Çocuklar vs

Sahip Olduğu Eserler : Adı Yalnızlık (Şiir)

Elveda (Şiir)

Reisin Gönlü (Şiir)

Zamanlı Zamansız Duygu Esnemeleri (Deneme) Bir Sevda ki ve "Ankara"isimli (Şiir) kitaplarından 25.000 adet basılmış olup dağıtımı Merkez Dağıtım Pazarlama Tarafından yapılmıştır. Son şiir kitabı Firari Duygularismini taşımaktadır.

Firari Duygular Phoenix yayınları Şiir

Murat İNCE ile Türkçeyi Doğru ve Etkin İletişim Teknikleri.(dört bülten halinde sadece öğrencileri için 2000 adet basılmıştır)

İlk Romanı Beyaz Aşk henüz yayımlanmadı.

Al Beni Yalan Olmayan Yüreğine Götür 1-2-3 Düz Yazılar Çok yakında çıkacak.

Ve 3 şiir kitabı hazırda doğacağı günü beklemekte.

Bildiği Diller : Orta derecede Almanca / çok az derecede İngilizce (eğitim almaya devam ediyor)

Aldığı Ödüller : Merkezi Azerbaycanda bulunan Dünya Genç Yazarlar Birliğinden Türk Dünyasına Hizmet Ödülü.Anadolu Gazetesi 2001 Yılı Programcı ödülü (Ostim Radyo) Gatem (Gazi Anadolu Teknik ve Anadolu End. Mes. Lisesi) (Teşekkür)

Ünisiad Üniversiteler Birliği ( Üyelik) ANASAM (Takdir Belgesi) T.C. Genelkurmay Başkanlığı Deniz Kuvvetleri Kom. Ankara (Onur Belgesi) Arif Nihat Asya Konulu Seminer (Sunuculuk Plaketi) Aydınlık Evler Ticaret Meslek Ve Anadolu İletişim Lisesi(Eğitime Katkı) Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Merkezi(Ziyaret Anısı-Şiir Dinletisi) Emşad (Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Ve Gazi Derneği(Hizmet) Üçışık Yapım Organizasyon(Takdirname) 2003 Sabit İnce 35. sanat yılı yarışması deneme dalında Zamanlı Zamansız Duygu Esnemeleri kitabı üçüncülük ve Reisin Gönlüisimli Şiir Kitabı Jüri Özel ödülü.Ayrıca 2004 Ankara İsimli şiir kitabı ikincilik ödülüne laik görülmüştür.(Birinciliğe layık eser olmamıştır 2005 ANAYURT Gazetesi Başarı Belgesi. Kırım Tatar Dernekleri Federasyonu onur ödülü Hazırlayıp sunduğu yol hikayelerinden dolayı bir çok valilik kaymakamlık ve belediyelerden başarı plaketleri vb.


TELEVİZYON PROGRAMLARI : Ostim TV Şehri Sevda-Ulusal TV İnce Yollarda ART AVRASYA Murat İnce İle Bir Nefestir Yaşam
 
Üst