• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Murat Tekyıldız Klibinde Ayran İçti

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Konum
ىαкαяyλ
Forum Yaşı
16 Yıl 6 Ay
Mesajlar
24,120
Tepkime puanı
2,410
Pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Tekyıldız'ın yeni albümüyle aynı adı taşıyan 'Yastık' şarkısının klibinde, üzerinde 'ayran' yazılı ve içinde ayran bulunan şişelerin bulunduğu görüntüler dikkati çekti.
Antalya sahnelerinden İstanbul'a transfer olan Murat Tekyıldız'ın 'Yastık' adlı yeni albümü piyasaya çıktı. Murat Tekyıldız, yeni albümünün ilk klibini ise albümle aynı adı taşıyan 'Yastık' şarkısına çekti. 10 yıl aradan sonra üçüncü albümün heyecanını yaşayan Tekyıldız'ın 'Yastık' adlı şarkısının klibinin yönetmenliğini Serdar Seki üstlendi. Çekimleri iki gün süren, 150 kişinin görev aldığı ve 100 bin lira bütçeli klibin eğlence mekanlarında geçen sahnelerinde bol bol ayran görüntüsüne yer verilmesi dikkati çekti. Klipte, üzerinde 'ayran' yazılı ve içinde ayran olan şişelerin bulunduğu görüntüler yer alıyor.
Klibinde eğlence sahnelerinde alkollü içki yerine ayran kullanan Murat Tekyıldız, bu durumun nedenini "Televizyonlarda zaten normal alkollü içki reklamı, gösterimleri yasak olduğu ve Başbakanımızın da 'milli içkimiz ayrandır' sözleri üzerine biz de senaryomuzdaki eğlence sahnelerinde içki yerine ayran kullanmaya karar verdik" diyerek açıkladı.
Oyuncuları arasında Ceyhun Yılmaz'ın da bulunduğu klip, müzik kanallarında yayınlanmaya başlandı.
 
Geri
Üst