• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Musa Para işi kolay

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Başkan Aziz Yıldırım'ın, attığı 2 golle Gaziantep'te F.Bahçe'yi uçuran Moussa Sow'la Afrika Kupası dönüşü özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Başkanın bu görüşmede Sow'a, "Sen bu takımın en önemli oyuncularından birisin ve bize 4. yıldız yolunda katkı yapmak zorundasın. Kulağıma geliyor, paran düşük olduğu için gönülsüz oynuyormuşsun. Bun bunlara inanmıyorum. Ama kafana takıyorsan, şampiyonluk gelsin sezon sonunda o konuyu da oturup hallederiz" dediği bildirildi.

SOW İÇİN GİRESSE'E TEŞEKKÜR
Afrika Kupası'nda erken elenirken Senegal Milli Takımı'nda teknik direktör Alain Giresse büyük eleştiri almıştı. Ancak Fransız teknik adam, kondisyon yönünden takımı en üst düzeyde tutmayı başarmıştı. Mane, Diouf, Kouyate ve Gueye formlarının zirvesine çıkarken, Moussa Sow da turnuvadan fit şekilde dönmüştü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın idari menajer Hasan Çetinkaya vasıtasıyla golcü Sow'un performansı nedeniyle Giresse'ye teşekkür ettiği belirtildi

Ben gole doymam
Sow 5-0 kazanılan Gaziantep maçından sonra soyunma odasında üzgün gören takım arkadaşları, bunun nedenini sorunca çok ilginç bir yanıt aldılar: "Üzgünüm çünkü üçüncüyü atamadım. Ben gole doymam."
 
Üst