• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mustafa Kemal ATATÜRK için 1881'Den Geriye Sayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Kadın 2? Kadın 2 yeni bölümde neler oldu? Kadın 2 konusu ne? Kadın 2 Oyuncuları kim?


h1EM2_1536390576_5859.jpg


Konusunu; Bahar'ın (Özge Özpirinççi) eşi Sarp'ın (Caner Cindoruk) ölümünün ardından 2 çocuğuyla birlikte hayat mücadelesini sürdürmesinin ve çevresindeki kişilerin de yaşam öyküsüdür.

Başrol oyuncuları kim?= Caner Cindoruk, Özge Özpirinççi ve Bennu Yıldırımlar'dır.



Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Payitaht? Payitaht sezonun ilk bölümü? Payitaht 55.bölüm? Payitaht 55. bölümünde neler oldu?

d_3562_2.jpg


TRT'nin dev prodüksiyonu Payitaht Abdülhamid'in 3. sezonu dün akşam yayınlanan 55. bölümle birlikte başlamış oldu.

Ulu Hakan Sultan Abdülhamid'in son 13 yılındaki siyasi gerilimleri anlatan dizinin 3. sezonunun ilk bölümünü düzenlenen organizasyonla dizi çalışanları hep birlikte izledi.

d_3044_4.jpg


BU SEZONUN KONUSU: DÜNYAYI YÖNETEN PARA
Abdülhamid’i karakterine hayat veren Bülent İnal, "Çok güzel bir senaryomuz var. Çok güzel bir bölüm olduğunu düşünüyoruz. Umarım seyircimiz de beğenir. Bu sene dizinin ana konusu para olacak dünyayı yöneten para üzerine bir yıl izleyeceğiz.” dedi.

Diziye 3. sezonda yeni karakterler de katıldı.

a_9212.jpg


Dizinin dün akşamki bölümünde Abdülhamid Han ile Rothschild'in atışmasının bulunduğu sahne ilgi çekti.

Sahnede Abdülhamid Han, kendisine tahtan çekilmesi ve ailesi için Konya Ovası'nda toprak vermek gibi bir teklifde bulunan Rothschild'e, "Siz Mahmut Efendi'ye dua ediniz. Eğer o teklifi yapmış olsaydınız, isminiz unutulana kadar size Konya Ovası'nda çobanlık yaptırırdım." diyor.


Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Bir Deli Rüzgar? Bir Deli Rüzgar Oyuncuları? Bir Deli Rüzgar Oyuncuları kim? Bir Deli Rüzgar Konusu ne?

bir-deli-ruzgar-konusu.jpg


BİR DELİ RÜZGAR DİZİ KONUSU NEDİR?
Televizyon izleyicilerini beğenisine sunulan Bir Deli Rüzgar dizisinin konusu aslında bilindik bir hikaye. Bir Deli Rüzgar şöhret olma arzusu ile yanıp tutuşan genç bir kadının hikayesini ekranlara taşıyor. Fox TV'de cumartesi ekranları izleyici ile buluşan dizinin reytinglerde ne yapacağı da merak ediliyor. Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.

BİR DELİ RÜZGAR KARAKTERLERİ KİMLER?
Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı Bir Deli Rüzgar’ınsenaryosunda bir çok karakter var.

melike-candan-kimdir.jpg


MELİKE CANDAN KİMDİR?
Eskinin büyük yıldızı, şimdi Etiler mekânlarından birinde tuvaletçilik yapıyor… Tıpkı gençliğindeki gibi, dik başlı, doğru bildiğinden şaşmayan, ama vicdanlı ve dürüst bir kadın. Sadece affedilmeyi istiyor. Gökçe’de kendi gençliğini görüyor.

genc-melike-candan-kimdir.jpg

GENÇ MELİKE CANDAN KİMDİR?
Allah vergisi, şiir gibi sesiyle, doğuştan bir yıldız… Tez canlı, biraz fevri… Gözlerinden fışkıran ateşiyle, kurban olmayı reddedecek kadar gözü kara ve dik başlı… Tutkusunun peşinden kararlılıkla giderken her yeri, herkesi tutuşturur da yine dönmez yolundan… Ailesini, özellikle de çok sevdiği babasını kaybetme pahasına Hicran Gazinosuna en alt kademeden adımını attı… Ve gözünü en zirveye dikti Melike… Ne olursa olsun, bu dünyanın çarklarında ezilmemeye yeminli... Aşk mı? Şöyle diyelim: istisnasız bütün erkekler Melike’ye âşık olurlar… Ama ona “sahip” olamazlar...

gokce-yucel-kimdir.jpg


GÖKÇE YÜCEL KİMDİR?
Çarpıcı güzelliğiyle çok havalı, hırslı ve hırçın bir genç kız… Gökçe’nin tutkusu ünlü olmak… Bu uğurda dünyayı yakabilir ve hep burnunun dikine gider. Şöhret tutkusu onun belki en güçlü, belki en zayıf yanı… Bu zaafına yenildiğinde kolayca hatalar yapabilir… Onu gören belki kendini beğenmiş der, ama bu onun sadece kabuğu… Gökçe aslında dünya üzerinde yapayalnız hisseden savunmasız, kırılgan küçücük bir kız. Tek amacı şöhret mi dedik? Eksik söyledik. Şöhret, onu hiç tanımadığı, adını bile bilmediği BABASINA kavuşturacak bir köprü sadece… Sevgisini, özlemini, nefretini, çaresizliğini haykırdığı yüzlerce mektup yazmış babasına, biriktiriyor Gökçe…

resat-batur-kimdir.jpg


REŞAT BATUR KİMDİR?
Hicran Gazinosunun ikinci patronu. Girift ilişkilere sahip olan ağabeyi Ahmet Batur’un sağ kolu… Sakin, soğukkanlı ama gözü döndüğünde önünde durmak istemeyeceğiniz adamlardan… Gece âleminde namı var… Ağabeyi Ahmet Batur’un gölgesinde kalmaktan bir parça rahatsız olsa da saygısından asla taviz vermez… Karısı ve üç yaşında bir kızı olan Reşat Batur, gece âleminde bulunmasına rağmen her zaman karısına bir koca ve iyi bir baba olagelmiştir… Ta ki Melike’nin gözlerinde kaybolana kadar…

ugur-kimdir.jpg


UĞUR KİMDİR?
Red Road adlı gece kulübünün sahibi, 35 yaşlarında, yarı-karanlık bir tip… Az konuşuyor, gizemli… Biraz ürkütücü bir sessizliği ve bazen psikopat bakışları / davranışları var. Ama çok yakışıklı ve karizmatik… Gökçe, sahne hayatına onun kulübünde adım atacak. Niyeti, amacı nedir, kolay çözülemeyen biri Uğur… İyilikle kötülük arasındaki ince çizgide sıkışmaktan, kaybolmaya yüz tutan bir ruh…

bir-deli-ruzgar-oyunculari.jpg


BİR DELİ RÜZGAR OYUNCULARI KİMLER?
Bir Deli Rüzgar dizisinin başrollerinde; Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular rol alıyor.

Bir Deli Rüzgar kadrosunda ayrıca Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez ve Naz Sayıner gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Alıntıdır.[/CENTER][/CENTER]
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Nefes Nefese? Nefes Nefese 10. bölümde neler olacak? Nefes Nefese final mi yapıyor?

Cu-sufletul-la-gura-episodul.jpg

Nefes Nefes’e 9. son bölümünde Sultan, Rüya'nın kızı olma ihtimali ile geçmişi kurcalamaya başlar. Atmaca'ya açık açık ‘annesi ben miyim’ diye sorar. Rüya Baran’a gerçek ismini açıklar ve annesini bulmak için ona yalan söylediğini söyler ve özür diler. Yusuf, Atmaca'nın Rüya'nın babası olduğundan habersizdir ve onunla konuşmak ister.

NEFES NEFESE 9. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sultan'ın, Alacanlar çiftliğinde çalıştığını öğrenen Atmaca, kızını Yusuf ile görüştürmemek için elinden geleni yapmaya çalışsa da Rüya Yusuf'a verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Ayaz, Alacanların davetini kabul eder ve yemeğe gelir. Burada Sultan’ı görünce sıcaktan rahatsız olduğunu söyler ve yemeği erkenden bırakıp kızı ile çekip gider.

RÜYA EVDEN KAÇAR

Rüya eve gelince babasının neyi olduğunu sorar. Ayaz gideceklerini ve o eve bir daha gitmemesini söyler. Rüya Yusuf’u arar ve olanı biteni anlatır. Ayaz gitmekte kararlıdır. Rüya’yı kimse elinden alamayacaktır. Rüya odasının kapısını kilitler. Kızına seslenen ayaz cevap alamayınca kapıyı kırıp içeri girer rüya evden kaçmıştır.

Rüya'nın kendi kızı olma ihtimaliyle yüz yüze gelen Sultan geçmiş sırları eşelemeye başlar. Kızının ölmediğini ve yaşadığını düşünür. Rüya Yusuf’u arar. Yusuf Rüya’nın nerede olduğunu öğrenir. Alelacele evden çıkar.

79256.jpg


RÜYA BORAN’A GERÇEĞİ SÖYLER


Rüya Yusuf ile buluşmaya giderken Boran yolunu keser. Rüya’ya herkesin peşinde olduğunu söyler. Rüya Baran’a gerçek ismini açıklar ve annesini bulmak için ona yalan söylediğini söyler ve özür diler. Boran Rüya’yı bırakır. Ayaz’ın adamları ise Rüya’nın peşindedir.

Yusuf’la birlikte çiftliğe dönerler. Yusuf babasına Rüya’nın artık çiftlikte kalacağını ve rızası olmadan gitmeyeceğini söyler. Ayaz, Sultan’ı telefonla arar ve kızının orada olup olmadığını sorar ve buluşmak ister. Şahin Ağa Ayaz ile buluşarak kızının çiftli,kte kalacağını söyler. Ayaz razı değildir. Onun yanı beni yanımdır der. Şahin Ağa’da oğlunun huyunu suyunu bildiğini ve vazgeçmeyeceğini saöyler.

Şahin Ağa Ayaz’la konuştuklarını Yusuf’a söyler. Rüya’yı göndermek ister. Yusuf, Rüya’ya bir söz verdiğini bu durumda da onunla birlikte gideceğini söyler. Rüya’yı da alıp çiftliği terk ederler.

79254.jpg


SULTAN: RÜYA BENİM KIZIM MI?

Sultan ile Atmaca konuşurlar. Sultan, Rüya ile ilgili sorular sormaya başlar. Annesi ben miyim diye sorar. Atmaca “annesi değilsin der” Ama Sultan bunu kabul etmez. Atmaca bu konunun Rüya ile onun arasında olduğunu söylemek konuyu kapatır. Sultan yine de vazgeçmeyecektir.

Alıntıdır.
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Çukur yeni bölüm? Çukur yeni bölümde neler oldu?

%C3%A7ukur-18_bolum-fragman%C4%B1.jpg


Çukur 2. sezon 4. bölümünde; Cumali ve Vartolu arasında gerilim yükselirken, Yamaç abisine “Vartolu olmadan yapamayız bu işi!” diyerek karşı çıkıyor. Yamaç’ın Karakuzulara darbe vurmak için bir planı vardır. Yamaç’ın planını devreye sokması için paraya ihtiyaçları vardır. Paranın miktarı büyüktür. Cumali devreye girer. Geçmişte borç para verdiği insanları tek tek dolaşarak gerekli parayı toplamaya başlar. Ancak bir mekanda sıkıntı çıkar ve ortalığı dağıtır. Aradan geçen onca zamandan sonra Selim annesinin ve babasının oturduğu eve gelir. Fakat içeri girmeye cesareti yoktur.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 37. BÖLÜM ÖZETİ

Vartolu ve Cumali bir hurdalıkta Karakuzuların adamları sandıkları kişilerce sıkıştırılırlar. Cumali Vartolu’ya onların kim olduğunu sorar. Karakuzular değillerdir. Gelenlerin derdi Cumali’yledir. Olaydan iki gün öncesinde Yamaç, Vartolu’yu kaldıkları eve getirir. Cumali öfkelenmiştir. Vartolu’nun kan davalıları olduğunu söyleyen Cumali’ye Yamaç, “Vartolu olmadan yapamayız bu işi. O da sevdiklerini kaybetti. Onun da bizim gibi hakkı var hesap sormaya.” der.

YAMAǒIN BİR PLANI VAR!

Vartolu, Cumali ve diğerlerine; “Çukur’u geri aldığımızda, o zaman hala hesabı olan varsa benimle, onu da kapatırız merak etmeyin.”der ve noktayı koyar. Sonunda sulh sağlanmıştır. Yamaç, Karakuzulara darbe vurmak için yaptığı planı anlatır.

Vartolu
Çukur'u geri aldığımızda, o zaman hala hesabı olan varsa benimle, onu da kapatırız merak etmeyin.

Mahsun Sena’nın izini bulmaya çalışıyor. Bu yüzden Sena’nın evine gider kapıyı çalar. Fakat kapıyı Sena’nın arkadaşı açar. Sena’nın arkadaşına kendini tanıtır. Önceki gece olan gürültülerin sebebini sorar. Mahsun’u sadece komşusu olarak gördüğünden bildiklerini anlatır. Yamaç ve Vartolu, Medet’i bulmaya gider. Medet’in eskden çalıştığı Türkü Bara giderler ve çalışanlara Medet’i sorarlar. Medet’in kovulduğunu öğrenince patrona ve çalışanlara saldırıp döverler. İşleri bitip dışarı çıktıklarında yanların gelen bir çocuk Medet’i kiminle beraber gördüğünü anlatır. Onu alan kişinin kim olduğunu anlamışlardır.

“ÇUKUR’U GERİ ALACAĞIM, YANIMDA MISINIZ

Cumali sabah Vartoluyu uyandırıp işleri olduğunu söyler. Yamaç Celasun vasıtasıyla Çukur’daki herkesi toplar. Herkes neler olduğunu merak eder. Çukur’u geri alacağını söyler. Ve onlara yanımda mızsınız? der. Celasun herkesin adına konuşur. Onun yanında olamayacağını söyler. Bu sırada Vartolu ve Cumali birinin peşindedirler. Birbirlerine laf yetiştirirken takip ettikleri adamı kaybederler. Cumali’ni peşinde olduğu ki,şi onun 10 sene hapis yatmasına neden olan kişidir. Arkasından seslenir, Cumali’yi tanıyan adam kaçmaya çalışır. Cumali peşinden koşar ama yetişemez, fakat Vartolu adamı yakalar. Adamı öldürmesi için getirdikleri yerde adam tekrar kaçar. Cumali deliye döner peşinde koşturur ama kaçan adam adamlarıyla birlikte geri döner ve onları kovalar.

SELİM’İN KARISI VE KIZI ÇUKUR’A DÖNER

Yamaç, Celasun’dan Medet’in kaldığı yeri öğrenir. Yanına gider. Ondan bir telefon numarası alır. Medet’i Vartolu’nun yanına götürmek ister ama ikna edemez. Medet Vartolu’ya kızgındır. Bu arada Çukur’a Selim’in karısı ve kızı taşınır. Celasun eşyaları taşımalarına yardım eder. Çeto’nun adamları çıka gelir ve evin reisini sorarlar. Ayşe, onlarla beraber gider. Geldikleri yer eskiden hep beraber yaşadıkları İdris Koçovalı’nın evidir.

Çeto, Ayşe’ye Çukura neden döndüğünü sorar. Ayşe olan biteni nefes almadan anlatır. Çeto, Çukur’da izni olmadan nefes bile alamayacağını söyler. Ayşe’nin tavırları Çeto’yu çok şaşırtmıştır. Bu sırada Karaca ve Celasun Akşını görmeye giderler. Eve vardıklarında Akşın evde yoktur.

SELİM BABASININ EVİNDE

Yamaç’ın planını devreye sokması için paraya ihtiyaçları vardır. Paranın miktarı büyüktür. Cumali devreye girer. Geçmişte borç para verdiği insanları tek tek dolaşarak gerekli parayı toplamaya başlar. Ancak bir mekanda sıkıntı çıkar ve ortalığı dağıtır. Aradan geçen onca zamandan sonra Selim annesinin ve babasının oturduğu eve gelir. Fakat içeri girmeye cesareti yoktur. Babasının evin önüne koyduğu çöpleri alıp geri döner. Bu sırada Sena’da eve gelir. Selim’i görür. İdris Koçovalı dışarıda Selim’i görür ama arkasını dönüp çeker gider.


Alıntıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst